Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Міжнародні матчі (Лігу Чемпіонів, матчі збірних
Футбол дивлюсь дуже зрідка, вирішальну стадію, тому в футбольних коментаторах не розбираюся. А зараз Мегого взагалі підняв ціни....

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Хвилин за 15 буде Сіннер

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Розповідав коментатор матчу, що Даррен Кехілл буде ще рік тренером Сіннера. Була умова від Кехілла, якщо Яннік виграє Вімблдон, то тренер залишається ще на рік.
Фелікс своєю грою не здивував. Дуже багато подвійних помилок наробив на подачах.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Центральный корт
18:00 🇷🇺 Анна Калинская - 🇵🇱 Ига Швентек
19:30 🇧🇾 Арина Соболенко - 🇰🇿 Елена Рыбакина
22:00 🇷🇺 Андрей Рублев - 🇪🇸 Карлос Алькарас
02:00 🇺🇸 Бен Шелтон - 🇩🇪 Александр Зверев
03:30 🇮🇹 Жасмин Паолини - 🇺🇸 Коко Гауфф

Grandstand
23:30 🇷🇺 Вероника Кудерметова - 🇫🇷 Варвара Грачева

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я поспішив відправити Звєрєва до півфіналу. Нехай ще спробує виграти в Шелтона, якщо зможе.
Алькарас має серйозних суперників до фіналу. Чи дійде?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Алькарас має серйозних суперників
Чи можна Андрія зараз назвати серьозним? Так він на харді може грати швидко, та дуже неприємно, а може посилатися на рівному місті, як вчора Фелікс, все залежить чи буде спокійним, а ось з цим величезні проблеми.

Рибакіна не поступається в міцності, тому у Сабалєнці можуть бути величезні проблеми сьогодні

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Рибакіна не поступається в міцності, тому у Сабалєнці можуть бути величезні проблеми сьогодні
Олена Рибакіна vs. Аріна Сабалєнка - рахунок особистих зустрічей: 7 – 4 на користь Сабалєнка. Рибакина легша на 8 кг, зріст майже однаковий. Думаю, що Тигриця сьогодні виграє. Хочу помилитись.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, Я ж тобі казав, що будуть великі проблеми, і це не тому що я вболіваю за когось. Просто я побачив це в матчі з Радукану. Вона в поганій формі.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Kladoff, а судді тенісних матчів у Цинциннаті з однієї країни господарки турніру США чи вони з різних країн?
Скільки людей судить один матч? Жінки можуть судити матчі чоловіків та навпаки?
Рубльов – Алькарас – о 22 годині, сподіваюся, без затримки.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, зараз коли лінійних суддей нема , то один залишився, раніше були судді на лініях, в ще раніше і біля сітки. Обмеження зараз одне не призначають суддю з тієї ж країни, що і гравці, а так звісно бувають і жінки, та не всі судді однаково професійні.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Шкода, що мало не дійшло до tie-break. Матч сподобався. Хочеться Шелтон - Звєрєв подивитися. Хоч і пізно.
Спека заважає грати тенісистам. І глядачам на трибунах стає погано. Краще б цей турнір перенесли до Анкоріджу. Там ідеальна температура.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, так забагато подвійних. В цілому Андрій, як для себе зіграв дуже добре, але всеж таки нерви зіграли і на початку і в кінцівці. Алькарас поки що не на піку. Насправді воно і повинно так бути головне це Нью-Йорк
Post automatically merged:

Саша на Досвіді обіграє

Зверху