Ти як отой дописувач, який каже, що Карлос програє. Не можна особисті бажання ставити вище фактичної форми гравця Тьен не настільки стабільний. Нажаль погано себе відчуваю, певно вночі буду спатиОт би Т'єн обіграв Джоковича -
Мені не подобається, коли деякі тенісисти "стогнуть" під час матчу. Це неможливо не чути. Конкретних прізвищ називати не буду.як отой дописувач, який каже, що Карлос програє. Не можна особисті бажання ставити вище фактичної форми гравця
Це не той стогін (від жінок) Американська школа тенісу вважає що удар на видиху більш потужний. Чи є воно так насправді - не доведено.Мені не подобається, коли деякі тенісисти "стогнуть
Дякую. Знайду без проблем потрібні тенісні трансляції. На жаль, це не будуть українські канали.Євроспорт 1 показує перший корт, Євроспорт 2 другий обидва мають дах. Інше будеш шукати де знайдеш.
Це російськи канали, на той час вони транслювали всі тисячники. Зараз по суті їх нема, як окремих каналів.трансляції. На жаль, це не будуть українські канали.
У мене ще є Євроспорт 4К, але за програмою бачу, що там транслюватимуть те саме, що й на одному з Євроспортів. Був ще Євроспорт Gold, але не знаю, чи існує зараз той канал.
Певно Українські коментарі будуть. Може здійснится диво і буде гарнийукраїнські канали.
Було би диво, якби коментаторами були Наталя чи Андрій Мєдвєдєви. А реально може бути хтось із скрипучим, хрипучим голосом. Навіть прізвище не пишу.Певно Українські коментарі будуть. Може здійснится диво і буде гарний
Тому що Фріц це не рівень Сіннера. Зараз такожСіннер - Фріц
Так, втратить Сіннер перше місце наступного тижня.думав Алькарас буде відставати на декілька балів, а онлайн Алькарас 1 ракетка +60
Якась жінка коментує українською на Євросорт. Прізвище не знаю. Ні, це не для мене.Певно Українські коментарі будуть. Може здійснится диво і буде гарний
Він буде відставати якщо пройде далі ніж минулого року. Ось по закінченні подивимось.думав Алькарас буде відставати на декілька
Наступного тижня не буде оновлення. Тільки по закінченні турніру.Так, втратить Сіннер перше місце наступного тижня
Нажаль гарного українського коментаря ми не почуємо. Снукеру такожжінка коментує українською
Ой, як добре. А то я вже почав засмучуватися. Матс Віландер на Євроспорті сказав, що Алькарас займе перше місце в рейтингу, якщо виграє відкритий чемпіонат США.Наступного тижня не буде оновлення. Тільки по закінченні турніру.
Я побачив Офіційний Рейтинг АТП на наступний тиждень і там Алькарас попереду Сіннера. Передостання колонка праворуч.так 2000 + у Сіннера відніметься ось тоді і буде першим