Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
поставити на однаковий час
Раніше саме так і було. Багато років один і той самий час. Дивно дуже.
Post automatically merged:

SvPet, Американці завжди підлаштовуватися тільки під себе. Колись півфінали були в суботу і оце називалося Велика Субота. Це було для того щоб зібрати Американську касу, і ось одного року пішов дощ, даху на той час не було та зірвав суботні півфінали і ще й фінал в неділю. Тільки після цього Американці схаменулися та перенесли на п'ятницю. В те що Американці підлаштовувуются під Європу не вірю зовсім. Не таки вони люди

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Можливо, організатори турніру вирішили заробити більше грошей від матчу Сіннер – Алькарас, ніж від жіночого фіналу? Тоді учасник фіналу та переможець у чоловічому турнірі мають отримати більше грошей, ніж жінки.
До речі, цікаво знати ціни на квитки жіночого фіналу та чоловічого. Однакові чи різні?

Місто
Львів
Пенсіонера з Білої Церкви в гуглі забанили?
Ціна квитків на фінал US Open у 2025 році починається приблизно від $900 за чоловічий фінал і від $358 за жіночий фінал, при цьому загальна вартість може досягати $2500 або більше, залежно від обраного місця.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Від жіночого фіналу нічого цікавого не чекаю. Сумніваюсь, що буде якась інтрига. Тигриця порве Анісімову на шматки. Хочу помилитись. Хоч би було три сети. А то зовсім сумний фінал буде, якщо лише два сети.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Тигриця і фінали то окрема історія....
Заінтригували. :)
Напевно, що американські глядачі намагатимуться їй заважати грати. Підтримуватимуть Анісімову. Подивимося, як відреагує нервова система Тигриці, що з того вийде.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, насамперед як відреагує Анісімова, бо якщо прийде мандраж гри не буде

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Подивився матч у прямому ефірі від початку до кінця. Думаю, що Сабалєнка просто сильніша за Анісімову як тенісистка. А нерви – не найголовніше. Тигриця буде ще довго на першому місці рейтингу. Немає в неї суперниць, які протягом року показували б стабільно високі результати.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Сабалєнка просто сильніша
Сабаленка, звісно більш досвідчиніша саме в грі в фіналах. Вчора для неї не було такого тиску, щоб вона почала всіх в гай посилати, а без тиску там звісно вона сильніша. Я дивився тільки першу партію

Немає в неї суперниць, які протягом року показували б стабільно високі результати
❌ Проиграла американке Киз в финале АО
❌ Проиграла американке Гауфф в финале «Ролан Гаррос»
❌ Проиграла американке Анисимовой в полуфинале Уимблдона
❤️🔥 Обыграла американку Анисимову в финале US Open

Якщо ти оце звеш стабільністю:)

21:00 🇮🇹 Янник Синнер - 🇪🇸 Карлос Алькарас

Може там погода погана на вечір. Там бувають і урагани

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Якщо ти оце звеш стабільністю
Під стабільністю я маю на увазі стабільність високих місць тенісистки на турнірах протягом року (не менше), а також місце та кількість очок у рейтингу WTA. Немає там суперниць у Тигриці. То одна тенісистка спалахне, коротко засвітить добрим результатом і згасне, то інша тенісистка. А зірка Сабалєнка світить і поки що не гасне. Це – саме та стабільність, яку я маю на увазі.
Може там погода погана на вечір. Там бувають і урагани
Звичайна там погода вдень та ввечері сьогодні. Якщо дощ, то є дах на стадіоні.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Матч розпочнеться о 21:30 за київським часом. Перенесення пов'язане з прибуттям на арену президента США Дональда Трампа, що вимагало додаткових заходів безпеки. Ого!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, наші коментатори замість переводу того що кажуть експерти (це і є робота коментатора) розповідають про прапори....

Матч розпочнеться о 21:30
Це добре бо я як раз затримався

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я дивитимусь фінал на Євроспорт ру. На жаль.
Зараз у Нью-Йорку падає дощ. Дах арени закрили.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Подачі нема. Ось сьогодні будуть величезні проблеми у Яніка. Карлос нагадує в захисті Надаля.

Місто
Львів
Пішла жара, брейк. Карлітос, як завжди, після першого виграного сету розслабився, а Сіннер навпаки, набрався драйву.

Зверху