Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, коли пропозицію робить такий як Сіннер будь хто може "звільнитися" тому зачекаймо

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
коли пропозицію робить такий як Сіннер будь хто може "звільнитися"
Я б так не хотів, щоб хтось із зайнятих тренерів розірвав контракт із нинішнім своїм підопічним тенісистом та "звільнився" заради Сіннера. Це виходить, як вкрасти і принести лихо комусь. На чужій біді свого щастя не збудуєш.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, може навіть так бути що нового не буде. В нього зараз їх 2. Чи не буде як мінімум до Австралії. Австралійський сезон стартує вже наприкінці грудня. Ось в середині листопада буде міжсезоння отоді будуть нові тренери.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Kladoff, я спробую вгадати, хто міг би стати тренером Сіннера. Маріан Вайда, Тоні Надаль чи Борис Беккер. Можливо, Сімоне Ваньоцці залишиться сам. Це зрозуміло, що зміни можуть бути після закінчення тенісного сезону 2025 року. Але дуже хочеться зазирнути в майбутнє. Цікаво мені.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
В этом году организаторы американского «Шлема» по сравнению с 2024 годом заработали с мерча больше на 27%, а с еды и напитков — на 19%.

🍸 На 32% выросли продажи коктейля Honey Deuce — в этот раз их продали аж 738 459 штук, общей суммой в 17 млн долларов.
Post automatically merged:

За 15 матчей и 3152 разыгранных очка, Карлос набрал всего на 6 (!!!) очков больше Синнера (разница меньше 0,2%). Причем к финалу US Open итальянец подходил с большим отрывом.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, Зараз в розділі трансляцій.Ивент 5 Радукану. Насолоджуйся:)

Зверху