Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Наступні матчі: Костюк – Анісімова, Ястремська – Пєгула. Завтра також грають Андрєєва – Носкова.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Завтра буду дивиться Носкову. Вважаю в неї є шанси. Повинна бути десь о 10 годині

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Завтра буду дивиться Носкову. Вважаю в неї є шанси. Повинна бути десь о 10 годині
Початок матчу о 8:50*. Після гри за участю Ястремської на корті №1. Так, десь після 10 години.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Еліна Світоліна завтра зіграє за місце у чвертьфіналі турніру WTA 250 в Окленді. Матч проти британки Кеті Бултер відкриє вечірню програму на Центральному корті (початок не раніше 07:00 за київським часом).

Завтра буде три тенісні матчі за участю українських спортсменок, а також - біатлон.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Верещати Андрєєва може. Сьогодні навмисне жбурнула м'ячем по рекламних щитах. Якась вона дика.
Тільки Марточку шкода. Програє завтра.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Чоловічий турнір у Брісбені, мабуть, легко виграє Мєдвєдєв, а жіночий – Тигриця.

Еліна Світоліна вийшла у півфінал турніру WTA 250 у новозеландському Окленді. У трьох сетах українка здолала представницю Великої Британії Сонай Картал.

Марта грає свій матч о 10:30. Я готовий дивитися. :)

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Дуже нервує це може зіграти в підсумку недобре

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Брейк сделала. Теперь бы держала свои подачи. И было бы чудо.

Аж не верится. Чудо случилось-таки!

Если бы Марточка обыграла Пегулу в полуфинале!

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Аж не верится. Чудо случилось-таки
Для меня это не чудо. Даже по котировкам букмекеров не было большого отрыва. Вы очень переоцениваете Андрееву, да она выиграла пару тысячников, да ее очень пиарят Россияне, да ей удалось достаточно высоко подняться, но удастся ли удержаться? Далеко не факт. Это просто талантливая девочка, но не более. Марта в своей карьере уже обыгрывала даже Коко. Поэтому сказать что сейчас чудо ну нет

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Розпочався матч К. Майхржак – Мєдвєдєв. Подивлюся гру з надією. Хочеться, щоби Каміль виграв.

Я сподіваюся, що з тренером Кончитою Андрєєва не прогресуватиме.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, ось якщо Марта обіграє Пегулу оце буде диво. Достатньо було подивитися на обличчя Кончіти для розуміння

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Достатньо було подивитися на обличчя Кончіти для розуміння
Мені Кончіта гидка. Як любителька заробити грошей із росіянами.
Я б хотів, щоб Андрєєва опустилася в рейтингу нижче 20 місця і не піднімалася ніколи вище за нього.

Зверху