Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Напевно, Алькарас у другому колі легко обіграє Янніка Ганфманна. А потім я чекаю серйозного опору від суперників.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Алькарас в интервью: «Думаю, последние два года я играл в хороший теннис здесь, в Австралии, но проиграл Звереву и Джоковичу, двум очень хорошим теннисистам, с которыми мне предстояло встретиться в четвертьфинале. Думаю, в этом году смогу выступить лучше, чем в предыдущих. Надеюсь, что смогу продвинуться дальше четвертьфинала»
Post automatically merged:

Музетті обійшов Звєрєва в рейтингу.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, так, шкода. Наразі дивлюся цей матч.

Чекаю на гру за участю Новака. Буде на тому корті, де Іга виграє в Юе.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Мирра Андреева о первой победе в Мельбурне: «Сегодня я снова всё сделала сама. Не понимаю, зачем здесь нужна моя команда. Да, Кончита дала мне пару хороших советов, она всё ещё является хорошим тренером. Но ей явно надо прогрессировать»
Post automatically merged:

Андреева о следующем матче против Саккари: Мария – тоже очень опытная теннисистка, любит играть агрессивно. Я ни один её матч целиком не смотрела, а тренировались вместе мы только однажды, в Париже. Так что у меня есть представление, как она играет, но не скажу, что хорошо её знаю. Теперь дело за Кончитой, она скажет мне, что делать в следующем матче»

Місто
Львів
От, місцевий "іксперд" щось виперднув про якусь нікчемну мокшанку, ще й не назвавши її українською.
Невже ж тобі не соромно й досі, доки твій рідний Дніпро вони бомблять і в блекаутах постійно, взагалі якихось москалів у спорті десь зауважувати? :sleep:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А чи соромно нашим "Біженкам З Ужгороду" крутити дупами на дискотеці у Берліні, цілувати тих німців у губи, а вночі витворяти таке та ще й стогнати під тими Німцями, а між тим вони бомбили.... І різали... І лампи зі шкіри робили та багато ще чого.

Тому варто чітко розрізняти спорт, вислолювання людини (не всі з тих висловлювань я підтримую) та особисто відношення. Ти певно вчив Немецьку мову у школі, чи не так? А чому СССР її не викинув зі шкіл, чому тобі Львівському школярику її втокмачував? Може тому, що справа далеко не в мові...

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Матч Юго Гастон – Яннік Сіннер відбудеться завтра. Напевно, після 11 години, ближче до 12-ї дня.

Kladoff, я читав ті інтерв'ю і звернув увагу, що з розумовими здібностями є велика проблема. Сподіваюся, що від Саккарі вона й вилетить.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
, я читав ті інтерв'ю і звернув увагу, що з розумовими здібностями є велика проблема. Сподіваюся, що від Саккарі вона й вилетить
Так вона мені дуже не подобається й зовсім не тому що Росіянка....

Зверху