Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Ви ж раніше дивилися навіть без світла, щось змінилося?
На мобільних телефонах через Wi-Fi. Нічого не змінилося. Wi-Fi працює без світла. І телефонів – 4 штуки :)

Радукану програла Потаповій.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Нажаль Саккарі почала дуже погано...
І закінчила матч своєю жахливою поразкою.

У наступному турі - матчі:
Еліна Світоліна - Шнайдер Діана.
Карлос Алькарас - Корентен Муте.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Джеймс Дакворт - Яннік Сіннер. Друге коло. Арена Рода Лейвера. 10:00*.
Ф. Маестреллі - Н. Джокович. Друге коло. Арена Рода Лейвера. 04:30 *.

Наомі Осака - Сорана Кирстя. Друге коло. Margaret Court Arena. 10:00*.
Лінда Носкова - Тейла Престон. Друге коло. Show Court Arena. 03:40*.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Джокович о Вавринке и Монфисе: «Они оставили после себя огромное наследие как игроки, но еще больше как люди. Это два очень добрых игрока в раздевалке. Я очень их уважаю. У нас были невероятные битвы на протяжении нашей карьеры. Монфис на год старше меня, а Вавринка на два, так что у меня еще есть несколько лет впереди»

Місто
Львів
Ото була рубка, 4 год 35 хв і Ваврінка виграв 10-типунктовий чемпіонський тайбрек! :) 40 років хлопові, а в кінці виглядав свіжішим за 21-літнього Жеа.
Матч - пісня, море задоволення.
Дивився по ESP 1 DE, коментатор-німець аж захлинався від емоцій, шкода що не розумію німецької.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, у маленькій Чехії – справжній тенісний бум. Тереза Валентова, поки ще 18 років, сяє на АО. І чеських тенісисток багато на турнірі.

Бірюзова красуня у дуже дивному одязі та з дивною поведінкою, мабуть, до 1/4 дійде.

У мене – вісім каналів Eurosport, які ведуть прямі репортажі матчів АО. Eurosport 1 та 2 з дикторами. Інші без дикторів, без реклами, але з інтершумом. Так багато матчів одночасно, що не встигаю канали перемикати.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
у маленькій Чехії – справжній тенісний бум
126 ракетка світу чеська тенісистка Нікола Бартунькова вийшла в третє коло Australian Open - 2026. У другому раунді вона сенсаційно обіграла 10 ракетку світу швейцарку Белінду Бенчич з рахунком 6:3, 0:6, 6:4.

Вавринка вилетить від Фріца в наступному турі.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Синнер о своей форме: «Всё зависит от того, как проходят матчи и сколько времени провожу на корте – исходя из этого, уже на следующий день решаем, что делать в зале. Но я очень доволен. Знаю, сколько мы вложили работы. Тело и голова в полном порядке. Первый турнир сезона для всех нас особенный. Лучше места для старта и не придумаешь. Этот турнир и этот корт для меня в последние годы особенные. Посмотрим, что принесёт этот год»

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Стефанос Циципас глупо травмировался перед АО:

– Я жонглировал мячом и порвал поясничную мышцу, резко развернувшись. Больше никогда не буду играть в футбол перед соревнованиями

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Світоліна – Шнайдер 10:00.
Алькарас - Муте 4:30.

Напевно, час найкращих матчів тенісиста Ціціпаса минув і вже не повернеться. Бездарно розтринькав свій талант.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Дуже погано зі зв'язком сьогодні, тому дивлюсь тільки рахунок

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Світоліна обіграла Шнайдер у двох партіях.
У 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії - 2026 Еліна Світоліна зіграє з переможницею матчу Олена-Габріела Русе (Румунія) - Мірра Андрєєва.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Такий весь матч був "зі змінним успіхом". Еліні більше пощастило. І добре.

Буде знову матч Тьєн - Мєдвєдєв. Тьєн веде по особистих зустрічах 2-1.

Останнє редагування:
Зверху