Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Якщо буде так як зараз навіть фінал не подивлюсь. У нас світло тільки пізно ввечері. Мрію щоб хоч чемпіонат по Снукеру була можливість

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Соболенко о погоде: «Температура достигла 35–36°C, но существует правило по жаре. Думаю, стадионы должны иметь крышу, а на открытых кортах игроки должны соблюдать это правило. Мне бы не хотелось играть в таких условиях, это не лучшая новость для наших тел, но рада, что есть это правило, надеюсь, стадионы будут крытыми, потому что погода просто сумасшедшая. Нам приходится корректировать натяжку струн и стратегию матча. В итоге всё зависит от погоды, это как американские горки, посмотрим, кто лучше адаптируется»

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Я думаю, что Сабаленка не придётся играть при 35 градусах тепла. Закроют корт крышей и включат кондиционеры.
Могли и сегодня так на арене Лейера сделать с раннего утра и не ждать жары.

Думаю, что через несколько лет все теннисные корты, на которых проходят важные турниры, будут с раздвижными крышами.

В Аделаиде велогонка проходить должна. Отменили тур. Сказал коммертатор Евроспорта, что там 42 градуса тепла.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, на жаль, чудова бірюзова леді знялася з турніру АО через травму.

Новак Джокович першим в історії здобув 400 перемог у матчах ТВШ.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Так, звичайно.

А Янніка відновлять до післязавтра? Щось у нього від спеки виникають величезні проблеми зі здоров'ям. Як у Шанхаї, так і в Мельбурні.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, повинні відновити, але це не добрий знак перед другим тижнем

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
повинні відновити, але це не добрий знак перед другим тижнем
Перевтома? Можливо, від високих тренувальних навантажень. Під дією спеки – судоми.
А Дардері – не подарунок. Може й виграти в Янніка.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Скоріш за все сонячний удар
Сонце яскраве було і, мабуть, спекотне. Корт розжарило. Бол-бої, які перебували з двох сторін сітки поруч із кортом, спиралися пальцями рук на своє взуття, щоб не торкатися гарячого покриття корту.
Коментатор сказав, що у вівторок очікується така температура. Але гратимуть тенісисти іншої частини турнірної сітки.

На жаль, із чешок одна Мухова залишилася. І Якоб Меншик.

Останнє редагування:
Зверху