Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Ось цей матч мені набагато цікавіший за всі чоловічі. Еліна може, тим більше Коко не завжди стабільна
Аж не віриться, що Світоліна розтрощила Гофф вщент. Рахунок матчу красномовно говорить сам за себе.
Українська тенісистка Еліна Світоліна (WTA 12) вийшла до півфіналу Відкритого чемпіонату Австралії 2026!
У чвертьфіналі українка в двох сетах розгромила третю ракетку світу Коко Гофф із США.
Australian Open 2026. 1/4 фіналу. Коко Гофф (США) – Еліна Світоліна (Україна) – 1:6, 2:6

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Розповідав Алекс після Підсумкового, що він поступово йде до мети: виграти бодай один матч у Янніка чи Карлоса.
Яннік Сіннер vs Алекс де Мінаур 13 – 0. Статистика особистих зустрічей.
Карлос Алькарас vs Алекс де Мінаур 6 - 0.
А я вже хотів повірити. Мабуть, тенісист просто набагато слабший за цих двох гравців. Але при цьому посідає високе 6 місце в рейтингу.

Музетті – Джоковіч 5:30.
Шелтон - Сіннер 10:00.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Місто
Львів
Карлітос - молодчинка! Ще жодного сету на АО не програв.
Лише додоє та додає з кожним наступним матчем у грі. Місцеві іксперди дружно йдуть лісом.

Сподіваюся на завтрашній виграш Шелтона.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Александр Зверев после выхода в полуфинал Australian Open рассказал о своём фонде ❤️🩹

— Ты создал фонд для юных спортсменов с диабетом первого типа. У тебя самого диабет. Почему для тебя было важно это сделать?

— Я диабетик с четырёх лет. Я основал свой фонд не только для спортсменов, но и для детей с диабетом в целом, потому что, к сожалению, мы живём в мире, где не каждая страна так же благополучна, как Австралия, США или Германия, откуда я родом. Есть страны, где у диабетиков есть все лекарства, сенсоры и технологии.

Мы создали фонд, чтобы помогать детям. В менее развитых странах, если у человека диабет, он часто не доживает до определённого возраста. Мы хотим дать возможность обеспечить лекарствами, больницами, нормальной жизнью с диабетом по всему миру. Это для меня важно.

Если когда-нибудь диабетик станет чемпионом ТБШ, даже если это буду не я, я буду самым счастливым человеком на свете. Если я смогу изменить жизнь хотя бы одного родителя или ребёнка, то буду самым счастливым человеком. Вот причина, почему я начал. И всё идёт хорошо.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, я буду тільки радий, якщо хтось із тенісистів, які хворіють на цукровий діабет, зможе виграти турнір Великого Шолома. Але, певно, неможливо для діабетика зіграти без поразок кілька матчів поспіль до перемог у трьох партіях. Енерговитратно і не вистачить фізичних сил на такий подвиг. І треба зважати на фактор спеки на цьому АО. У жарких умовах до діабетиків втома приходить швидше, ніж зазвичай.

Джокович із Сіннером також страждатимуть від спеки.

Із задоволенням дивлюсь сьогоднішні півфінали.

Сьогодні багато цікавих змагань. Футзал. Україна – Чехія. Матчі Ліги Чемпіонів з футболу.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Але, певно, неможливо
Рік тому Саша проти Карлоса на цьому корті вів 2:0 з беззаперечною перевагою. Й навіть мав всі шанси в 5.
Post automatically merged:

Ну хоч я побачу ті півфінали які бажав, а там ще подивимось!

🇮🇹 Лоренцо Музетти стал первым игроком в Открытой эре, снявшимся при счете 2:0 в свою пользу на турнире Большого шлема

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
А хто коментатор був сьогодні Євроспорті ру, бо завжди дивлюсь англійскою.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Рік тому Саша проти Карлоса на цьому корті вів 2:0 з беззаперечною перевагою. Й навіть мав всі шанси в 5.
Якщо буде прохолодна погода, то вона збільшить шанси на виграш Звєрєва в матчі з Алькарасом.
Так, і ніхто не застрахований від травм.
Я не проти, щоб Саша вийшов у фінал АО. Як мінімум.
Ну хоч я побачу ті півфінали які бажав, а там ще подивимось!
Цілком очікувані пари у півфіналах будуть, мабуть.
Звєрєв і Джокович все ще мають свої шанси виграти турнір при сприятливому збігу обставин.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А хто коментатор був сьогодні Євроспорті р
Сергій Горбунов. На Сіннера буде Владас, той що не подобається твоїй жінці. Український Плачинда якщо я не плутаю

Новаку було важко дуже. Але я все ще вірю, Дива інколи стаються....

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Жіночі півфінали – завтра.
Сабаленка - Світоліна. Перший о 10:30.
Другий – об 11:40. Пегула – Рибакіна.

Зверху