Теніс

Місто
Львів
Kladoff, ну що, ти визнаєш що помилився зі своїм вангувагням що Карлітос без Ферейри не виграє АО? :ROFLMAO:
Без нього лише якісніше грати почав!

Дідуган Ноле теж місцями грав непогано, але видно було що вже після другого сету на пенсію йому пора.

P.S. І я тепер теж задумуватися почав, може й дійсно Сіннер без допінгу не здатен не здатися через 3 години на корті?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Без нього лише якісніше грати почав
Зіграв на рівні, чи якісніше? Можно довго сперичатися
Post automatically merged:

. І я тепер теж задумуватися почав, може й дійсно Сіннер без допінгу не здатен не здатися через 3 години на корті?
Він не виграє матчі які довше за 4 години. Це говорить про слабку фізику, та про те що умовно за 5 років, ця проблема тільки загостриться. Чи каже це про допінг? Ні, напряму ні, бо він й з ним не вигравав такі матчі.

Місто
Львів
Зіграв на рівні, чи якісніше?
Якщо зміг навіть просто на рівні, то це означає що прощання з Ферейрою для нього без стресу пройшло.
Що вже само собою для ментальності в плюс.

А Ферейра, мабуть, якусь провину за собою відчуває, якщо аж у гольф надумав податися.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
В 38 років бути третім в світі,це теж не аби що....

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Алькарас не будет защищать титул в Роттердаме

🇪🇸 Карлос после победы на Australian Open снялся с турнира в Европе, который пройдёт уже на следующей неделе.

🇶🇦 Ожидается, что Карлитос вернётся на корт в Дохе, где соревнования стартуют 9 февраля. Туда также заявились Синнер и Джокович!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Sashkent, тепер Алькарас щонайменше на рік у комфортному відриві
Post automatically merged:

Але увесь грунтових сезон буде йти в плюс Сіннеру тому гонитва розпочинається.... Проте будь який виліт до фіналу в Парижі може багато що змінити.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Пятисетовые матчи в женском теннисе

🇦🇺 С таким предложением выступил директор Australian Open Крэйг Тайли:

«Я считаю, что на женском Australian Open следует проводить пятисетовые матчи. Можно ввести этот формат на последние стадии – четвертьфиналы, полуфиналы и финал. Если мы придем к выводу, что это правильно, мы вполне можем ввести его с 2027 года. В правилах нет ничего, что препятствовало бы этому, но важно обсудить этот вопрос с игроками».

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
«У Зверева есть ментальная проблема» – Тони Надаль ⚡️

«У него навязчивая идея – побеждать. Зверев мог выиграть в полуфинале у 🇪🇸 Алькараса, у него был шанс. И когда он подавал на матч – его сломали. Его лучший удар – это подача. Он вернулся в игру, в пятом сете подавал на матч и снова провалился в этот момент.

Он опасный соперник. Я считаю, что он сейчас явно сильнее, чем 🇷🇸 Джокович, но ему вновь не хватает чего-то. Если бы Зверев выиграл тот матч, он, вероятно, выиграл бы и финал. Это изменило бы его, потому что дает дополнительную уверенность и снимает давление, которое у него есть, из-за того, что он еще не выиграл турнир «Большого шлема»

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, Winners Open. Клуж – Напока (WTA, 250). Сьогоднішні матчі.
Півфінал. Центральний корт 17:00. Е. Радукану - О. Олійникова.
Півфінал. Центральний корт 18:10. С. Кирстя - Д. Снігур.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Олійникова використовує тимчасові татуювання. На турнірі в Румунії Олександра виступала з "кажанами" на обличчі.
Там не тільки на обличчі...
2145235555553.jpg

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Показывают матчи полуфиналов с участием украинок на украинской Сетанте.
Турнир в Абу-Даби показывают на Сетантах для Казахстана и Прибалтики. Там Метревели комментирует.
Турнир в Монпелье - на канале Спорт ТВ.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Сколько очков защищать игрокам топ-10 на «тысячнике» в Дохе

🇧🇾 Арина Соболенко – 10 (снялась)
🇵🇱 Ига Швентек – 390
🇰🇿 Елена Рыбакина – 215