Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Арина Соболенко объяснила, почему считает 🇨🇦 Викторию Мбоко будущей чемпионкой ТБШ 🤝

«Думаю, все молодые игроки, которые выступают сейчас в туре, обладают огромным потенциалом, чтобы выиграть «Большой шлем».

Но я вижу, насколько Виктория агрессивна, эмоциональна, как она борется на корте и никогда не сдается. Для меня это качества будущей чемпионки «Шлема», без сомнений.

Видно, что у нее стало больше уверенности, она играет смелее. Я определенно вижу большой прогресс»

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Смотрел матчи полуфиналов полностью. До сих пор не верится, что Алькарас проиграл.
Янничек, вперёд, к победе на турнире!

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
2018: 🇨🇭Федерер начал год с 16-0
2020: 🇪🇸Надаль начал год с 16-0
2022: 🇷🇸Джокович начал год с 16-0
2024: 🇮🇹Синнер начал год с 16-0
2026: 🇪🇸Алькарас начал год с 16-0✍️
Чи є якийсь конкретний ланцюжок послідовності розвитку і закінчення цієї статистики в минулі роки? Що далі було після "початку року з 16-0"? У всіх 17 матч - поразка?

18 березня -29 березня.
ATP 1000. Miami Open presentd by Itaú. Майамі, США (Hard).
Відкритий чемпіонат Майамі з тенісу 15–29 березня 2026 р.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Святослав Петрович, ну хоч цю тему не псуйте своїми конспірологічними месиджами!

Коню ж зрозуміло що ніяких "послідовностей" у тенісі не існує!
Були роки коли частіше видатні гравці народжувалися, були що рідкіше.
Це точнісінько як і з усією людською цивілізацією.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Були роки коли частіше видатні гравці народжувалися, були що рідкіше.
"2022: Джокович начал год с 16-0."
Джокович народився як великий тенісист раніше 2022 року.
Я цитував не ваше повідомлення перед цим і до вас не звертався. Дякую.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, в цьому дійсно нема якогось містичного сенсу. Просто цікава статистика перед матчем - не більше.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
в цьому дійсно нема якогось містичного сенсу. Просто цікава статистика перед матчем - не більше.
Я не про містичне. Напевно, не у всіх 17 матч був поразкою. Мабуть, у згаданих гравців склалося по-різному. Статистика про 16 – 0 цікава.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Арина Соболенко поделилась ожиданиями от предстоящего финала Индиан-Уэллса

«Мне кажется, против Елены всегда играешь в очень агрессивный теннис – все решают первые два удара в розыгрыше. Если ты доминируешь в первые два удара, скорее всего, выиграешь очко. Это очень агрессивный и быстрый теннис.

Думаю, если сосредоточиться на своем игровом плане и на маленьких деталях в каждом розыгрыше, это помогает оставаться расслабленной и одновременно готовой действовать. Думаю, это лучший подход к таким матчам»

Місто
Львів
Kladoff, от не подобаєшся ти мені у якості дописувача на реді, але у тому випадку абсолютно правий.
В тенісі (як і кожній любій спортдисципліні) все як з реальним життям - кожного покоління з'являються нові таланти, про яких раніше ніхто і близько подумати не міг, що це саме вони "вистрілять" - і закрутилося :)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
от не подобаєшся ти мені
Тут сотні дописувачів, й я відкрию Вам таємницю: Більшість одне одному не подобаються, (що досить логічно), бо тут є фракції, люди які знайомі в реальному житті, а також, пани які з радістю плюнули б у філіжанку кави опонента й все оце називається форумне життя, як маленькій зразок соціуму.

Місто
Львів
пани які з радістю плюнули в філіжанку кави апонента
Навіть не знаю що огидніше, "люди, які просто плюнули" (зрозуміло що це віртуально), чи саме "у філіжанку Апонента, а не опонента"? ;)

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Фінал цікавий видали
Я дивився фінальний матч від початку до кінця.
Кометатори кажуть, що зараз в Індіан-Велсі температура +35 градусів. Хоч би нікому погано не стало від спеки.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Фінал цікавий видали
Я дивився фінальний матч від початку до кінця.
Кометатори кажуть, що зараз в Індіан-Велсі температура +35 градусів. Хоч би нікому погано не стало від спеки.
Так це взагалі тропіки

Зверху