Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Сетанта поки не показує?
Сетанта 2 Казахстан показывает мужские матчи.
На украинских каналах не транслируют сейчас Мадрид. На Сетанта Премиум показывают ... турнир в Уимблдоне. Не знаю, какого года матч.
Стародубцеву смотрю на Canal+ Sport 4 Чехия.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
"Тепер я можу висловити свою думку". Алькарас – про стосунки з командою при дорослішанні.
"Я ріс і дорослішав, почав приймати рішення. Раніше, у 19 років, майже будь-яке рішення могло виявитися помилковим, тому покладався на команду - вони мене спрямовували. У певному розумінні я просто слухався їх. Тепер же я маю право голосу: можу висловлюватися, вирішувати, повідомляти, що мені потрібно, коли варто зупинитися, коли потрібно тренуватися. Принаймні тепер можу висловити свою думку. Думаю, це важливо", - наводить слова Алькараса Punto de Break.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Матч Іги зі Снігур наразі показують на Сетантах.

«Наче уві сні». Алькарас – про перемогу в номінації «Спортсмен року» на церемонії Laureus.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
🇪🇸 Карлос Алькарас снялся с Рима и Ролан Гаррос из-за травмы запястья 🥲

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Карлос Алькарас, який раніше повідомив про зняття з двох великих турнірів на ґрунті, «Мастерса» в Римі та «Ролан Гаррос», має намір повернутися на корт приблизно до початку змагань на трав'яному покритті. Про це повідомляє Marca.
Згідно з джерелом, у плани іспанця входить участь на турнірі ATP-500 у Лондоні (15-21 червня) та Вімблдоні, який стартує 29 червня.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
«Це тяжко, дуже тяжко. Такий тип травм лікується дуже повільно. Це сумно для тенісу. Карлос – чинний чемпіон, я – суперник. Завжди хочеться грати з найсильнішими у світі, і він безперечно таким є на цьому покритті. Сумна новина. Бажаю йому відновитися якнайшвидше і, сподіваюся, бути готовим до Вімблдону», - сказав Сіннер в інтерв'ю на корті після матчу.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
МАДРИД. РАСПИСАНИЕ ПЯТОГО ИГРОВОГО ДНЯ 🎾

Manolo Santana Stadium
12:00 🇨🇭 Белинда Бенчич - 🇷🇺 Диана Шнайдер
13:30 🇪🇸 Хуаме Мунар - 🇳🇴 Каспер Рууд
17:00 🇩🇪 Александр Зверев - 🇦🇷 Мариано Навоне
21:00 🇧🇾 Арина Соболенко - 🇷🇴 Жаклин Кристиан
22:30 🇬🇷 Стефанос Циципас - 🇰🇿 Александр Бублик

Arantxa Sanchez Stadium
12:00 🇪🇸 Алехандро Давидович Фокина - 🇪🇸 Пабло Каррено Буста
14:00 🇷🇺 Мирра Андреева - 🇭🇺 Далма Галфи
15:30 🇵🇱 Ига Швёнтек - 🇺🇸 Энн Ли
20:00 🇷🇺 Даниил Медведев - 🇭🇺 Фабиан Марожан
22:30 🇺🇦 Ангелина Калинина - 🇯🇵 Наоми Осака

Stadium 3
12:00 🇷🇺 Карен Хачанов - 🇦🇺 Адам Уолтон
13:30 🇨🇦 Лейла Фернандес - 🇺🇸 Ива Йович
15:00 🇨🇦 Феликс Оже-Альяссим - 🇱🇹 Вилюс Гаубас
16:30 🇺🇸 Хейли Баптист - 🇮🇹 Жасмин Паолини
18:00 🇫🇷 Корентен Муте - 🇪🇸 Даниэль Мерида

Court 4
12:00 🇭🇺 Анна Бондар - 🇨🇿 Лаура Самсон
13:30 🇺🇸 Мартин Дамм - 🇨🇿 Якуб Меншик
15:00 🇺🇸 Брендон Накашима - 🇧🇪 Александр Блокс
16:30 🇦🇷 Камило Уго Карабелли - 🇮🇹 Флавио Коболли
18:00 🇳🇴 Николай Будков Кьер - 🇨🇦 Денис Шапвалов

Court 5
12:00 🇦🇷 Франсиско Серундоло - 🇩🇪 Янник Ханфманн
13:30 🇦🇷 Хуан Мануэль Серундоло - 🇮🇹 Лучано Дардери
15:00 🇫🇷 Уго Умбер - 🇫🇷 Теренс Атман
16:30 🇺🇸 Лёрнер Тьен - 🇵🇾 Даниэль Вальехо

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
"– Що саме робить умови в Мадриді такими складними для вас? Це висота, покриття, поведінка м’яча?
(Я. Сіннер) – Тут поєднується усе разом. Деякі аспекти дуже відрізняються від інших турнірів. Корт більш слизький, тому рухатися складніше. М’яч летить швидше, особливо коли є сонце. Я тренувався тут увечері в перший день, а це зовсім інші умови. Коли суперник добре подає, приймати дуже складно.
Це унікальний турнір, який сильно відрізняється від Рима чи Парижа. Це ніби окремий тип ґрунтового покриття. Але я радий бути тут і боротися, хоча й розумію, що потрібно додавати в окремих компонентах, якщо хочу пройти далеко."
Цікаво, хто виграє турнір цього року?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Андреева о своей собаке: «К сожалению, мама не в Мадриде. Она планирует проехать на мой и папин день рождения 29 апреля, поэтому, надеюсь, ей хватит смелости привезти с собой Рэсси. Единственное наше совместное путешествие было вдвоём. Рэсси — всё ещё щенок, она как новорождённый малыш. Посмотрим, хватит ли ей храбрости. Если мама не привезёт сюда Рэсси, я уговорю её привезти её в Рим»

Если ты берешь собаку, то отвечай за нее, а не бери для мамы.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Швьонтек скаржиться на нездужання через вірус, який вона підчепила в Мадриді. Не змогла дограти матч і знялася з турніру.
Дуже шкода Ігочку.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Организатор трансляции Ролан Гаррос, France Télévisions в этом году привлекла Николя Маю, только что ушедшего на пенсию в октябре прошлого года, для комментариев и анализа турнира.
Патрик Муратооглу больше не будет частью команды комментаторов

Зверху