Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, я подивився із задоволенням весь матч Фонсека - Джокович від першої до останньої хвилини і отримав задоволення.
Якби ще Фонсека дійшов щонайменше до півфіналу, то було б чудово.
А Джокович нехай грає ще стільки років, скільки сам вважає за потрібне. Це – його особиста справа. Принаймні на матчах за його участю завжди майже повні арени глядачів. І виходять чудові матчі – шоу.

Хтось виграє на РГ-2026 Шолом вперше.

Матч Аліс - Звєрєв розпочнеться майже о 22 годині за місцевим часом. Якщо гратимуть години чотири, то після другої ночі закінчать...

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Якби ще Фонсека дійшов щонайменше до півфіналу, то було б чудово.
Навряд, 2 матчі з 5 сетів + обіграв свого улюбленого героя, далі буде емоціональне спустошення й програш
Post automatically merged:

Я гадаю там буде все легко на користь Звєрєва. Й далі у нього легка прогулянка буде аж до фіналу

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Джокович не дав точної відповіді на запитання, чи був «Ролан Гаррос» - 2026 для нього останнім. «Не знаю, чи зіграю я наступного року на Ролан Гаррос. Чи це був останній матч тут? Я не знаю», - сказав Джокович.
Навряд, 2 матчі з 5 сетів + обіграв свого улюбленого героя, далі буде емоціональне спустошення й програш
Шанс виграти наступний матч може бути. Суперник теж може бути стомленим. І температура нормальна градуса 22 буде.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
«Правила гнут под топов»: эксперты – о вылете Синнера

Янник Синнер сенсационно проиграл во втором круге «Ролан Гаррос». Итальянец плохо себя чувствовал и взял медицинский тайм-аут во время гейма.

По правилам ТБШ судороги не дают права на медицинский тайм-аут. Итальянцу разрешили покинуть корт для осмотра физиотерапевтом – это вызвало споры.

Собрали мнения экспертов по этому вопросу ⬇️

Джим Курье:
Это не травма. Это явно судороги. Это несправедливо по отношению к Серундоло. Часы должны идти, он должен получать штраф.
Мы любим топ-игроков, они двигают спорт, но правила нужно применять честно. Правила гнут под топ-игроков.
Вы не можете сказать мне, что его нужно уводить с корта, чтобы проверить жизненные показатели. Это абсолютная чушь.

Матс Виландер:
Я потрясён, что это произошло. Он легко выигрывал, а потом погода внезапно выбила главного фаворита – игрока, который, возможно, мог собрать карьерный Большой шлем, который не проигрывал 30 матчей подряд.
В Австралии у него тоже были судороги, потом закрыли крышу, потому что вступило в силу правило жары, и он снова собрался.
Он снова собрался и в Риме против Даниила Медведева, там он тоже был очень-очень уставшим.
Поэтому я думал, что он просто расходится и будет полностью готов играть в пятом сете. Но очевидно, что он вообще не был готов продолжать.
Он старался изо всех сил, но невозможно играть в том состоянии, в котором он находился.
Это очень грустно для Янника Синнера. И грустно для турнира, потому что он играл так здорово. Все хотели увидеть его вживую на «Ролан Гаррос», увидеть, как он снова играет на этом уровне, и, возможно, выигрывает турнир. Теперь он вылетел, и я не уверен, куда он идёт дальше.

Тим Хенмэн:
Он задерживает игру, значит, ты получаешь предупреждение; если предупреждение уже было – это может быть потеря первой подачи или штрафное очко. Судья не должна была вставать со своей вышки. Это не её ответственность, это ответственность игрока. Я не понимаю, почему он должен получить преимущество и уйти в комнату с кондиционером.

Регламент турниров «Большого шлема» оставляет подобные случаи на усмотрение физиотерапевта и судьи. Именно физио решает, возникло ли у игрока острое состояние и где должны проходить осмотр и лечение.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Українська тенісистка Олександра Олійникова зіграє у третьому колі змагань у Франції.
Матч проти “нейтральної” Діани Шнайдер розпочне ігровий день на Корті №7 о 13:00 за київським часом.

Я не проти, щоб до всіх тенісистів без винятку однаково трактувалися і застосовувалися ті самі правила гри, зокрема, коли у гравця судоми. У тому числі – і до Сіннера.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
До речі, Київстар пропонує подивитися матчі Ролан Гаррос лише на каналі Євроспорт 2. На тому каналі транслюється крапля у морі від величезної кількості матчів на турнірі.
(Я дивлюся матчі Ролан Гаррос на чотирьох польських Eurosport та каналах TNT Sports, щоб побачити все бажане).
100000045333.jpg

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Матчі типові, безвідносно імен, завжди збирають касу, як на стадіоні, так й у тв. Ось чому так було й буде

на каналі Євроспорт 2.
Цього року показ якийсь дивний. Євроспорт1 практично повністю під Джиро. Раніше такого не було. У Поляків навіть своя окрема студія

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
До речі, польські коментатори кілька разів назвали Джоковича "Пан Професор" після його шикарних свічок у матчі із Фонсекою.
Матчі типові, безвідносно імен, завжди збирають касу, як на стадіоні, так й у тв. Ось чому так було й буде
Це зрозуміло, що топи приносять багато грошей організаторам та трансляторам. Тому й намагаються продовжити можливість участі топів у цьому конкретному та в наступних матчах.
Цього року показ якийсь дивний. Євроспорт1 практично повністю під Джиро. Раніше такого не було
Так. На тому каналі показують лише частину вечірніх тенісних матчів після велогонки.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Борис Беккер поділився враженнями від матчу третього кола Ролан Гаррос - 2026 між сербом Новаком Джоковичем і бразильцем Жоао Фонсекою. «Один із найкращих матчів, які я можу згадати. Він нагадав мені перший матч Сампраса та Федерера на Вімблдоні!» – написав Беккер у соціальній мережі.
За вихід до 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Франції - 2026 Жоао Фонсека посперечається з представником Норвегії Каспером Руудом.

У Рууда на цьому турнірі з фізичним здоров'ям не дуже добре, тому Жоао має шанс виграти. Каспер і п'ять сетів грав. Сподіваюся на перемогу Фонсеки, а там – як вийде..

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
«РОЛАН ГАРРОС». РАСПИСАНИЕ СЕДЬМОГО ИГРОВОГО ДНЯ 🎾

Корт имени Филиппа Шатрие
13:00 🇮🇹 Флавио Коболли - 🇺🇸 Лернер Тьен
15:00 🇫🇷 Диан Парри - 🇺🇸 Аманда Анисимова
16:30 🇺🇸 Коко Гауфф - 🇦🇹 Анастасия Потапова
21:15 🇨🇦 Феликс Оже-Альяссим - 🇺🇸 Брэндон Накашима

Корт имени Сюзанн Ленглен
12:00 🇺🇸 Ива Йович - 🇯🇵 Наоми Осака
13:30 🇧🇾 Арина Соболенко - 🇦🇺 Дарья Касаткина
15:00 🇫🇷 Моиз Куаме - 🇨🇱 Алехандро Табило
17:00 🇵🇹 Жайме Фария - 🇺🇸 Фрэнсис Тиафо

Корт имени Симон Матьё
12:00 🇬🇷 Мария Саккари - 🇵🇱 Майя Хвалинска
13:30 🇮🇹 Маттео Берреттини - 🇦🇷 Франсиско Комесанья
15:30 🇨🇦 Виктория Мбоко - 🇺🇸 Мэдисон Киз

Корт 6
12:00 🇨🇿🇪🇸 Боузкова/Соррибес Тормо - 🇧🇷🇷🇺 Хаддад Майа/Самсонова

Корт 7
13:00 🇷🇺 Диана Шнайдер - 🇺🇦 Александра Олейникова
14:30 🇦🇷 Хуан-Мануэль Серундоло - 🇪🇸 Мартин Ландалусе

Корт 14
12:00 🇦🇷 Франсиско Серундоло - 🇺🇸 Закари Свайда
14:00 🇷🇺 Анна Калинская - 🇨🇴 Мария Камилла Осорио Серрано
15:30 🇮🇹 Маттео Арнальди - 🇧🇪 Рафаэль Коллиньон
17:30 🇩🇪🇷🇺 Зигемунд/Звонарева - 🇫🇷🇫🇷 Ферро/Парри

Впервые в Открытой эре ни один чемпион ТБШ не дошёл до 4 круга мейджора....

Останнє редагування:
Зверху