Теніс

Місто
Львів
людина, яка грає 5 сетів на рівних з молодими та завзятими точно не Старпер!
Щодо підстаркуватої людини, яка по життю є дуже посереднім гравцем наприкінці першої сотні, типу Карреньо Буста можу погодитися. Респект йому за те, що зміг витримати п'ятисетовик.

Але коли великий чемпіон Джокович невпинно деградує з-за старіння організму на рівень подібних посередніх гравців, яким, відомо, що нічого більше в кар'єрі не світить, це, як на мене, принизливо до його попередніх заслуг.

Ну уяви собі якби який Усик не пішов вчасно, залишившися для себе та у пам'яті свого покоління чемпіоном, а продовжував і далі боксувати до пенсії на турнірах нижчого рівня.
А що у тому поганого, там теж можна заробляти гроші, нехай і суттєво менші ніж у минулому? :D

От до того і скотився старпер Джокович.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, а я чув неодноразово в ефірі каналів TNT Sports, що Матс Віландер, Алекс Коретха та Борис Беккер пророкують нев'янучому Джоковичу перемогу на Вімблдоні - 2026.

(Фонсека) - Почуваюся добре. Просто намагаюся насолоджуватися моментом. Для мене все це незвично. Все по-іншому. Звісно, це мій перший такий досвід. Фізично все гаразд. У вихідні між матчами я добре відновлююся. Звичайно, після матчів відчувається втома, але я добре сплю, правильно харчуюсь, відпочиваю та підтримую водний баланс. У вівторок все буде чудово, – сказав Фонсека на прес-конференції у Парижі.

Дуже хочу, щоб Жоао у вівторок обіграв Меншика.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, та я ж й кажу , що розмови про "Старперство" це якісь нав'язливі думки, бо людина стоїть в першій 5 рейтингу на хвильку

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
розмови про "Старперство" це якісь нав'язливі думки, бо людина стоїть в першій 5 рейтингу на хвильку
Так, випадкових людей на 4-му місці рейтингу ATP не буває, навіть бути не може. Молоді тенісисти щось не можуть відсунути Новака звідти. Хочеться змін і нових імен у першій п'ятірці. Але їх там поки що немає.

Останнє редагування:
Місто
Львів
переміг Федерер!:ROFLMAO:
людина стоїть в першій 5 рейтингу
Бо його, старпера, лише на 2-3 сети якраз і вистачає на турнірах АТП.
А був би окремий рейтинг ТВШ - то кілька років як і з першої 20-ки вилетів би.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
За вихід у фінал Australian Open – 2026 Новак заробив 1300 очок. Матчі п'ятисетові. Це красномовно говорить про те, що Джокович може грати не лише матчі із трьох сетів. Хто з молодих тенісистів заробив очок більше на ТВШ цього року?
Подивимося, як виступить у Вімблдоні – 2026.
Чи багато тенісистів змогли виграти матчі в Янніка Сіннера цього року? Двоє. І Джокович – один із них.

На жаль, Анна Калінская вийшла до 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Франції – 2026, обігравши у матчі четвертого кола представницю Австрії Анастасію Потапову.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Колись в юнацтві я займався спортивним плаванням і ані тоді, ані зараз не пригадую жодного чемпіона, який би, почавши програвати, відразу не припинив виступати.
А все тому, що там майже не заробляють грошей, на відміну від тенісу, де справно платять за вихід у кожне коло.

От був собі чемпіон і раптом зістарився, перестав вигравати турніри, ну нічого страшного, тепер буду займатися простим заробітчанством на корті.

Зверху