Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Олександр Звєрєв став першим гравцем на «Ролан Гаррос» з 2010 року, який вийшов у фінал «Великого шолома», не зустрівшись на шляху до вирішального матчу із суперником із топ-20 рейтингу ATP. Востаннє таке досягнення теж підкорялося Звєрєву - 2020 року на US Open.
Із суперниками на цьому турнірі пощастило, мабуть. І матчі по три сети, в основному.
Сподіваюся, що фінал п'ятисетовий буде.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Я подивився лише перші два сета. Обидва тенісисти грають у нецікавий для мене теніс, що базується на надсильних подачах. Таке мені не подобається. Карлос і Яннік не мають таких потужних подач, але вони подають різноманітніше, а такі потужні приймають від суперників, для них проблемою величезною не є.
А Звєрєв та Меншик начебто змагалися, хто сильніше вдарить по м'ячу. Меншику фізичних сил не вистачило, бо до цього були довгі матчі.
Мені якось сумно без Янніка та Карлоса.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
– Хочу поблагодарить себя. За то, что верила в себя. Всегда выкладывалась на все 100, даже когда было тяжело.

Я верила, что у меня получится, боролась со внутренними демонами. Только я знаю, как мне было тяжело, как сильно я нервничала.

И спасибо мне за то, что я так много работала и так старалась.

Дуже дивно

Зверху