Термін дії номера передплати Київстар

djv

Заблокирован
Місто
Тернополь
Термін дії номера буде продовжено на 365 днів:
  • вихідним/вхідним/переадресованим викликом ненульової тривалості, окрім викликів, отриманих на «Автовідповідач»;
  • успішним вихідним викликом на безкоштовні номери: 465, 0 (800) ХХ-ХХ-ХХ тощо;
  • безкоштовними вхідними SMS з номера 380 (92) 000-3700 (ПриватБанк);
  • поповненням рахунку будь-яким способом на будь-яку суму, крім переказу коштів;
  • платою за пакети хвилин/SMS/Інтернету;
  • платними SMS/MMS, інтернет-сесіями та USSD-запитами;
  • використанням послуг CРА.
Строк дії номерів, для яких надання послуг зв'язку було припинено через порушення абонентами умов надання та отримання послуг, — 90 днів з моменту блокування.

Щоб поновити номер, який було заблоковано через закінчення строку його дії, поповніть рахунок на будь-яку суму, і термін дії буде продовжено автоматично на 365 днів. Поповнити рахунок (у будь-який спосіб, окрім послуги «Кредит трансфер».) слід протягом 30 днів з дати закінчення строку дії. В іншому випадку номер буде анульовано без можливості його поновлення.

Щоб перевірити строк дії номера, надішліть USSD-запит *114#.
Термін дії номера є необмеженим. Оператор має право зупинити надання послуг, якщо абонент не користується послугами зв'язку за номером більше 60 днів.
© Центр підтримки Київстар | Важлива інформація

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Продлевают срок действия:

5. Пополнение счета любым способом на любую сумму.
Раньше пополнением и на 1 коп продлевало - делал так.
КС сейчас копейку не воспринимает - 1 гривну давай !

• Like
Реакції: drmz

dav

Місто
Мелитополь
Должно было продлится после пополнения до 01.01.2022. А дата осталась прежней - 31.12.2021. После звонка стало - 01.01.2022.
Post automatically merged:

Продлевают срок действия:

5. Пополнение счета любым способом на любую сумму.
Раньше пополнением и на 1 коп продлевало - делал так.
КС сейчас копейку не воспринимает - 1 гривну давай !
1 коп. - это раньше было.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
dav, с пополнением там какое-то опізданіє.

Я для себя просто помечаю не +365, и не +364, а +363дня.
Лень было изучать, шотамтокое.

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Місто
Бровари
Должно было продлится после пополнения до 01.01.2022.
Чому? Річний термін це - той самий день події через рік мінус один день.
После звонка стало - 01.01.2022.
А тут, певно, була подія вже 2 числа, тобто сьогодні.

• Like

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Якщо рахувати днями, а не роками, то минулий рік був високосним і тому було мінус один.
Звонком да, а с пополнением еще один день где-то терялся. И пополнением не всегда получалось продлить в последний день. Но иногда получалось-таки.

Безумный гощик, батенька, а для кого 0800300466 придуман? Раз уж мстить, так пополной.

Місто
Харьков
Я входящим звонком раз в полгода полочные симки продлеваю.

Останнє редагування:
  • Love
Реакції: idea
Місто
Украина, Киев
Якщо рахувати днями, а не роками, то минулий рік був високосним і тому було мінус один.
Звонком да, а с пополнением еще один день где-то терялся. И пополнением не всегда получалось продлить в последний день. Но иногда получалось-таки.

Безумный гощик, батенька, а для кого 0800300466 придуман? Раз уж мстить, так пополной.
Так мстя обоим и Киевстару и Ахметбаю.

dav

Місто
Мелитополь
Должно было продлится после пополнения до 01.01.2022.
Чому? Річний термін це - той самий день події через рік мінус один день.
После звонка стало - 01.01.2022.
А тут, певно, була подія вже 2 числа, тобто сьогодні.
Пополнение и исходящий звонок были 1 января. Пополнил счет, через пол часа сделал исходящий звонок. Из-за разной даты действия номера и возник вопрос. Если бы в разные дни было пополнение и исходящий звонок - вопросов не задавал.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
За вихідну активність термін дії на 1 день більше ніж за поповнення.

dav

Місто
Мелитополь
Доброго дня. Може я не звертав увагу. При поповнені до 10 грн в мене ніколи не змінювався срок придатності номеру. Тільки при виконанню виклику (це так названа робота з рахунком), або прийняті виклику, чи поповненні рахунку на суму не менше 10 грн одним платижем. Але це я вам кажу про данні за Лютий 2020 року. Користувач предоплати. При виклику або при прийняті виклику номер телефону буде подовжено рівно 365. Наприклад виклик(на іншого оператора та ви витратили 1хв с пакету на місяць) створено 15 березня 2021 року то срок придатності номеру після закінчення виклику буде до 15 березня 2022 року. З високосним роком трохи по іншому з 1 березня 2023 року буде додатково додана дата 29 лютого, та дата буде відставати до 1 березня 2024 року, та й так кожні 4 роки. Висновок поповнювати рахунок не треба для подовження сроку дії номеру (це дорого), треба тільки зробити виклик на поличний номер і прийняти виклик навіть й 1хвилини достатньо (ви використаете всього 1 хв але номер буде подовженно рівно 1 рік а саме 365 діб). Висновок це тільки моя думка.
Срок придатностi у колбасы бывает. У номера - срок действия.

Місто
Бровари
Де ж більше? Якщо зараз номер діє так само як і в нього після поповнення: рік мінус один; до 2 числа наступного року. При вихідних подіях сьогодні.
За вихідну активність термін дії на 1 день більше ніж за поповнення.
Доброго дня. Може я не звертав увагу. При поповнені до 10 грн в мене ніколи не змінювався срок придатності номеру.
Погано слідкували. Мої обидва номери, що знаходяться у роумінгу і там точно нема ніяких дій, улітку та у вересні поповнював на гривню. Обидва продовжились на рік. При чому навіть перевірку строку перевіряв через мкс.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
idea, якщо номер сьогодні поповнити, то в нього термін дії буде: 02.01.2022, а якщо буде вихідна активність/вхідні дзвінки, то термін дії номеру 03.01.2022. Різниця складатиме 1 добу.

• Love
Місто
Бровари
Кочевник, у мене кілька дзвінків сьогодні, термін дії 2 число.

Вкладення

• Screenshot_20210103-171103.png
    Screenshot_20210103-171103.png
    22.5 КБ · Перегляди: 17
  • Screenshot_20210103-171222~2.png
    Screenshot_20210103-171222~2.png
    115.1 КБ · Перегляди: 17

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В мене по декількох номерах все так, як я зазначав вище. І так було більше 3-х років.

Зверху