Термін дії номера передплати Київстар

djv

Заблокирован
Місто
Тернополь
Термін дії номера буде продовжено на 365 днів:
  • вихідним/вхідним/переадресованим викликом ненульової тривалості, окрім викликів, отриманих на «Автовідповідач»;
  • успішним вихідним викликом на безкоштовні номери: 465, 0 (800) ХХ-ХХ-ХХ тощо;
  • безкоштовними вхідними SMS з номера 380 (92) 000-3700 (ПриватБанк);
  • поповненням рахунку будь-яким способом на будь-яку суму, крім переказу коштів;
  • платою за пакети хвилин/SMS/Інтернету;
  • платними SMS/MMS, інтернет-сесіями та USSD-запитами;
  • використанням послуг CРА.
Строк дії номерів, для яких надання послуг зв'язку було припинено через порушення абонентами умов надання та отримання послуг, — 90 днів з моменту блокування.

Щоб поновити номер, який було заблоковано через закінчення строку його дії, поповніть рахунок на будь-яку суму, і термін дії буде продовжено автоматично на 365 днів. Поповнити рахунок (у будь-який спосіб, окрім послуги «Кредит трансфер».) слід протягом 30 днів з дати закінчення строку дії. В іншому випадку номер буде анульовано без можливості його поновлення.

Щоб перевірити строк дії номера, надішліть USSD-запит *114#.
Термін дії номера є необмеженим. Оператор має право зупинити надання послуг, якщо абонент не користується послугами зв'язку за номером більше 60 днів.
© Центр підтримки Київстар | Важлива інформація

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
Знаменка
Объясните, как на практике: в первом сообщении темы под спойлером указана информация, что в течение 90 дней с дня блокировки нужно просто пополнить счёт на любую сумму. Получается, эта опция не работает?

romrom

@romrom777
Місто
Харьков
Объясните, как на практике: в первом сообщении темы под спойлером указана информация, что в течение 90 дней с дня блокировки нужно просто пополнить счёт на любую сумму. Получается, эта опция не работает?

30дней-максимум

Місто
Знаменка
romrom, у тебя множество симок, и тебе отследить трудно сроки. А если у меня есть 10 симок. Если их внести в МКС, и заходить туда хотя бы раз в неделю - можно ж сроки отследить? Или в МКС тоже не показывает, что номер просрочился?

Останнє редагування:
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Дуже дякую за пораду. Так і буду робити, бо шкода такої кількості сімок, якщо пропадуть.

разве трудно пополнить каждую на 1гривну? это же ведь не водафон по 5, и не лайф по 10
Я не знаю как пополнить на 1грн без комиссии. А с комиссией очень неинтересно пополнять. То уже лучше продлевать звонками.

пополнять можно из любого приложения любого банка- кроме ПриватБанка.
лично я, после выкидывания очередной пачки нерабочих симкарт понял,
что лучше не играться с бесплатным продлением- это просто лотерея.
Узнаю про Укрсиббанк. Если с его приложения можно пополнить на 1грн без момиссии, то для меня это будет выходом из положения. Спасибо всем за хорошие советы!

Місто
Дніпро
яшпєсал раніше - телефонуйте з локального роумінгу. І все буде миттєво.
[/QUOTE]
Сьогодні спробував, мережа водафон, набрав декілько номерів, отримав дзвінки, але термін дії не змінився

• Like
Реакції: drmz
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
яшпєсал раніше - телефонуйте з локального роумінгу. І все буде миттєво.
Сьогодні спробував, мережа водафон, набрав декілько номерів, отримав дзвінки, але термін дії не змінився
[/QUOTE]
міняється після 0-00 годин

Місто
Дніпро
Так, це я знаю, просто трошки вище писали що в нац роумінгу змінюється миттєво, невдало процитував, не хотів великі шпальта
Post automatically merged:

Цитата з повідомлення 287

• Like

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Давай расскажу как это работает\ неработает: до дедлайна в грейсе оставалось 3 дня. Думаю: не буду рисковать выжившим гарным бройлером 2010 г.р., т.к. буду не на связи и без реестра курчат под рукой, та и пополню. А вот - буй! Номер не доступен для пополнения. В МКС заходит по пуку, но в "ваших номерах" ноль номеров. И МКС ведет себя так же как обычно ведет себя при номере в грейсе:т.е. инфы никакой, реклама, суперсилы, игры, еноты, каштаны и.. то ли перекатиполе, толи шарж распарованной волохатой тестикулы(в рубрике услуг).
Дозвонился в саппорт, попал на новичка. У новичка то ли первый(тестовый) рабочий день, то ли испугался гарного номера 2010 г.р., но было столько околоистерической суеты, что я слегка оторопел. Висел в ожидании больше часа, новичек уходил и возвращался, уходил и возвращался.
Где-то в середине ожидания попробовал пополнить и номер уже принимался к пополнению, а через 15 мин, в инвалидном МКС, в віписке, отобразилось пополнение. И вторую половину истерического сервиса наблюдал из остаточной вежливости.

К чему я это всё: нельзя быть уверенным ни в чем: ничерта не робит как должно и\или как робило ранее.

Я ж писал недавно, что у меня один номер, после перевыпуска\замены сим, еще месяц жил со старыми пуками. А потом оно синхронизировалось.

Или в МКС тоже не показывает, что номер просрочился?
Когда номер просрачивается, и он у тебя в МКС был выбран текущим(не сюзирен, а именно текущий активный к отображению), то тебя выкинет на повторную авторизацию. Можно будет зайти под любым из активных номеров, не пытаясь переключиться на просраченный.
В настройках\профиле, находясь в грейсе, вроде уже срок не посмотреть.

Це ж вже було. Рівно 2 роки тому. Також вмирали номери, які, навіть поповнювалися або продовжувалися перед смертю.
осінь 2021, осінь 2022.
Як по нотах.
Схоже в них якийсь баг ріже курчат по осені.

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
  • Like

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
достаточно и пары секунд, но продление срока отобразится только через сутки
Для адреналиновых зависимых, для тех, кто дотянул до последнего дня и до 23 часов, когда уже из родной сети не звонит. Переключайтесь в нацроуминг и звоните кисте на 0-800-300-466(ну или другим бесплатным своим недругам), главное с 23:59 до 00:01 быть на линии. :yeee:
И сразу же можно проверять срок номера.

Останнє редагування:
Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
На 1 грн нельзя пополнитью Жаль!
Щє є можливість поповнити рахунок без комісії від 1 грн. карткою VISA/Mastercard будь-якого банку України за допомогою сервісу Portmone.com.

Для того, щоб поповнити рахунок без комісії, необхідно пройти реєстрацію на сайті Портмоне, додати номер телефону в особистому кабінеті. Це дозволить поповнити рахунок без оплати комісії.

Місто
Луцьк
Короче така історія, був номер котрому вже 12 років, в останній час він майже не використовувався по причині не підходящих для мене тарифів, але раз, два на рік поповнювався задля продовження терміну дії. І от на днях бачу що номер перестав реєструватися в мережі, пробував у багатьох телефонах - без сенсу.
Написав оператору в чат, вони мені відповіли що термін дії номеру ЗАКІНЧИВСЯ, хоча я перевіряв, і точно знаю що він був годен до березня 2025 року. Сказали що зробити нічого не можуть, па па.
І от сиджу і думаю, на номер було прив'язано багато чого, дещо можна відв'язати, але не усе нажаль.
Питання, КС навіть відновити за плату не дає? Вважай номер все, втрачений?
Сьогодні вчергове написав про проблему, оператор запропонував скласти заявку на перевипуск мого старого номера, попросив номер для зв'язку після чого через 5 днів зв'яжуться/відправлять смс відділ який за це відповідає. Побачим. Скоріш за все ціну вліплять таку ж саму як замовлення простого номера на сайті, тобто 600 грн. якщо не більше.

Зверху