Он у чому справа.... Тобто, прошивка автоматично забирає функціональність сім/руїм, а не доповнює, так?knedlyk, як правило після шиття відпадає юзабільність однієї з сім/руім.
А я вижу совсем обратную картину . До 4.1.2 переключение из меню телефона на NV не всегда срабатывало с первого раза . А вот на Орео 8.1 переключает стабильно... Да андроиды которые были между этими версиями у меня с CDMA не очень хотели дружитьНачиная с Андроид выше 4.1.2, почти все, стало от руим.
Так, цікаво, як це працює, можете описати? Чи усі 4 номери очікують дзвінок?У меня Redmi note 4x . Андроид последний Орео 8.1 Прошивка MiracleDROID (это голый андроид ). Три номера работают 2+1 в любой из комбинаций из четырех операторов Киевстар/Водафон/3Моб/Интертелеком . Причем переключение номера одной из двух вставленных gsm-симкарт на прошитый номер Интера уже есть в меню телефона изначально . Ктому же если брать руимки то и они работают и интернет и голос и белые и синие . Эта прошивка лучше чем офф MIUI и батареей и остальными параметрами
Так, цікаво, як це працює, можете описати? Чи усі 4 номери очікують дзвінок?
З сіпом складно у ІТ, бо прив'язка до IP і це напрягає дуже.
Це якщо за кордоном, то складно. А яка проблема при користуванні в Україні? Що напрягає?З сіпом складно у ІТ, бо прив'язка до IP і це напрягає дуже.
Динаміка зміни ip-адрес 15 хв. аут: WiFi вдома -> umts на вулиці -> WiFi робота --> umts вулиця тощо. Фактично мені рідко вдається поспілкуватися через ІТ.... Номер недоступний і все, поки він "роздуплиться", знову зміна IP. Я пробував підняти sip-проксі на Yate - не допомоглоЦе якщо за кордоном, то складно. А яка проблема при користуванні в Україні? Що напрягає?
Це зрозуміло. Я взяв не лише для себе, але й для моїх колег. І краще би бачити цю статистику на екрані роутера, а не через програмку...
До речі, ніхто не пробував відв'язувати роутер від Верізона? Прописати свій номер? Можливо шляхом заміни прошивки?
Написав в пп.raptor, не менял, напиши мне номер, посмотрю что там. При не верном prl сети бы вообще не видел.