Можна сказати, що пуйло рудому бовдуру насцяв в рота і потім поводив піструном по губах сьогодні вночі... Але рудий шнобелевський кловн це терпить - або мусить терпіти, або йому це подобається...саме зараз це добряче відчувається...
Можна сказати, що пуйло рудому бовдуру насцяв в рота і потім поводив піструном по губах сьогодні вночі... Але рудий шнобелевський кловн це терпить - або мусить терпіти, або йому це подобається...саме зараз це добряче відчувається...
Та ні, насцяв тим, хто вірить тим обидвом. Нібито Трумп не розумів, що його брехня заради брехні.пуйло рудому бовдуру насцяв в рота і потім поводив піструном по губах сьогодні вночі
«Трамп не був здивований від останньої атаки рф по Україні», — реакція Білого Дому на обстріл України вночіМожна сказати, що пуйло рудому бовдуру насцяв в рота і потім поводив піструном по губах сьогодні вночі...
Тобто, ковтнув із задоволенням...не був здивований
Ну а як ще розуміти ось ці твої висловлювання?Я серйозно сприймаю?
ковтнув із задоволенням
рудий шнобелевський кловн це терпить - або мусить терпіти, або йому це подобається
Як це виглядає з боку міжнародного та внутрішнього спостерігача, після його попередніх "домовленностей" із пуйлом. Ще раз, офіційно - це голова країни, а не клоун з шоу Монті Пайтона...Ну а як ще розуміти ось ці твої висловлювання?
Боже, яке кончене...![]()
Трамп назвав винного в ударі Росії по Україні цієї ночі — Білий дім
Ім'я винуватця Трамп озвучував неодноразово.zn.ua
"Я говорила про це з президентом Трампом сьогодні вранці, він не здивований тим, що сталося. Росія та Україна — це дві країни, які вже кілька років ведуть вкрай жорстоку війну — війну, яка ніколи б не почалася, якби президент Трамп у момент її початку перебував при владі. Вона почалася через слабкість і некомпетентність попереднього президента — Джо Байдена», — заявила Левітт."
?москальський "баснописЕц":
Яким боком твої емоції говорять про те, що путін надурив трампа? Трамп сам дурить лохів, які його слухають:Ще раз, офіційно - це голова країни, а не клоун з шоу Монті Пайтона...
Пряма мова Трампа: "Пауза була з неділі (25 січня – ред.) до неділі (1 лютого – ред.) Вона завершилася, і Путін сильно вдарив по них (по Україні — ред.) минулої ночі.
Він (Путін – ред.) дотримав свого слова. Один тиждень – це багато... бо там дуже-дуже холодно".