Подарунки та кешбек від UKRSIBBANK до новорічних свят, з 25.11.2024 до 22.12.2024

• Не приймав участь, не знав

Голосів: 3 25.0%
  • Не приймав участь, не хотів брати участь

Голосів: 6 50.0%
  • Приймав, нічого не отримав

Голосів: 2 16.7%
  • Приймав, отримав кешбек 1к ₴

Голосів: 0 0.0%
  • Приймав, у десятці переможців

Голосів: 1 8.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    12
  • Опитування закрито .
D

DesKV

Guest
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Бровари
rvk220, згідно умов, при відкритті зп карти, банк чекає нарахування заробітньої плати, щоб увімунути функцію кешбеку.
У вас зарплатні не буде, а буде оплата за ваші послуги.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
idea, також схиляюсь до такої думки. Мабуть, доведеться швиденько відкрити звичайну Ньюкард 5%.

• Like
Реакції: idea
Місто
Харьков
Щодо того, чи статус ФОПа завадить відкрити зарплатну картку Ньюкард

Статус ФОПа не мешает. ФОП же может, например, вести деятельность по сдаче квартиры в аренду и в это время где-то работать как наёмный сотрудник за ЗП.

Только ваша контора хочет вас оформить как ФОП не для того, чтобы платить ЗП.
Контора будет платить на счёт ФОПа за услуги, с этого счета (но не обязательно) надо платить налоги, остаток - или снимать налом или переводить строго на свою карту ФЛ (далее можно делать что угодно).

В этой цепочке нет зарплаты в понимании налогового кодекса или банка.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
rvk220, 10 % кешбека по з/п NEW включается после поступления первой з/п. Если её не будет, то будет обычная карта NEW со стандартным кешбеком. Фактически ничего не теряете, если захочешь попробовать. Все детали по ссылкам выше.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Пришло пуш-уведомление о пополнении счета (ожидаемое, иначе бы писала в рубрике "Мошенники и развод" :D)

Сумма на счету поменялась, но в истории (личный кабинет) этот перевод не отображается...(прошло уже почти 3 часа)
Почему оно так? :)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
rvk220, 10 % кешбека по з/п NEW включается после поступления первой з/п. Если её не будет, то будет обычная карта NEW со стандартным кешбеком. Фактически ничего не теряете, если захочешь попробовать. Все детали по ссылкам выше.
Моє підприємство оплачує зарплату працівникам через Укрсиб і автоматично завели звичайну картку, хоча акція вже діяла. Я дізналася про акцію через місяць. Подзвонила на гарячу, уточнила чи можна на поточну картку підключити. Сказали ні, бо це інша категорія. Тому просто закрили і відкрили нову. КБ був підключений на наступний день, про що отримала смс. На момент приходу авансу почала розраховуватися карткою того ж таки дня. Але картка почала відображатися у зарплатному проекті лише через місяць, коли в мене пропала комісія на зняття готівки.
Згідно умов на сайті, 10% картка буде очікувати 60днів на нарахування зарплати, якщо за цей час її не буде нараховано, то вона перейде в категорію звичайної 5%. Тому, вважаю, варто відкрити 10% в будь-якому разі, вона все рівно потім стане 5% без ЗП.

Місто
днипро
rvk220, згідно умов, при відкритті зп карти, банк чекає нарахування заробітньої плати, щоб увімунути функцію кешбеку.
где такое написано?
Кешбек у розмірі 10%, на 12 місяців з моменту оформлення картки. Більше про умови акції можна дізнатись за посиланням: / Кешбек починає діяти після надходження системного смс-сповіщення про підключення до програми

Місто
Бровари
где такое написано?
Кешбек у розмірі 10%, на 12 місяців з моменту оформлення картки. Більше про умови акції можна дізнатись за посиланням: / Кешбек починає діяти після надходження системного смс-сповіщення про підключення до програми
Селянка уже поправила, що кешбек підключається від разу/наступного дня і потім система чекає 2 місяці на приход.

Theos

Заблокирован
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
Добрый почти вечер. Подскажите, как в этом банке обстоят дела по финмониторингу в отношении юридических лиц.

Місто
днипро
в поддержке сказали что можно в один день закрыть старую нью карт и тут же открыть зарплатную нью карт с кешбеком 10%
разве не нужно ждать 45 дней?

Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3
в поддержке сказали что можно в один день закрыть старую нью карт и тут же открыть зарплатную нью карт с кешбеком 10%
Или перевести старую нью кард в зарплатку, я так делал в феврале.

Місто
Hranice
Місто
днипро
так хочу кешбек 10 %
а тут получается не новый клиент

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Stigmated, перевести существующую в зарплатную уже нельзя. Не, ну попробовать можно 😃

Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3
так хочу кешбек 10 %
а тут получается не новый клиент
Ну я в феврале тоже не особо новый клиент был. Обычную нью кард открывал в начале января. Но вот MASolomko говорит, что уже такой финт не пройдет ( Но я бы попробовал, вдруг прокатит. Подайте заявку с сайта https://welcome-to-ukrsibbank.com/newcard-zp

Місто
Kiev
Мне тоже не удалось, пришлось закрыть. Открыть новую.

Місто
Чернигов
Подскажите, плиз:
1. Как лучше оформлять Нью Кард в отделении или с сайта?
2. Страховки, если есть, как отключать?
3. Программа кешбека действует до 31.01.22?
4. На Окко, если оплачивать через Оккопей, кеш капает?

Зверху