D

DesKV

Guest
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
с Бильше понятно, а что там с этим адвент календарем, получил ли кто ссылку, как быстро приходит после пополнения на 5 грн. мобильного ?
Так она же перед 24 должна прийти, если я правильно понял.
З 23-го
Виконавши умови, клієнти отримають посилання на календар в SMS-повідомленні від банку, та зможуть із 23 грудня відкривати віконця календаря.

Щодня з 23 по 29 грудня клієнти можуть забирати їхній подарунок. Наприклад 1 день – 1 подарунок, 2 дні – два подарунки, … 7 днів – 7 подарунків, серед яких екоподарунки, сертифікати, солодощі, лекції тощо. Вікно буде активне лише один день, тож щоби забрати всі подарунки, потрібно відкрити всі віконця.
Підкажіть де глянутит МСС код операції в додатку укрсиб. Щось не можу знайти.

Місто
Хмельницький
я пишу в чат

п.с. і кожного разу прошу зафіксувати побажання щодо інтеграції показу МСС в квитанції/виписці, прошу і форумчан приєднатся, може кількість колись-таки перейде в якість.

Александр книжник

Заблокирован
Місто
Житомир
Кто подскажет, оплата картой заправки ГСМ будет окешбечиваться.
Подскажите, если можно, ещё простые кошерные варианты

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Да. Аптека, продукты. Стройматериалы,игрушки, сладости кафешки. Список исключений в ПДФ файле на сайте.

Александр книжник

Заблокирован
Місто
Житомир
andreuskas, вот по этому и спрашиваю, исключения типа кода матрицы.
Мне наибольше привлекало пополнение счета, но мастодонт сказал категорическое Них, а это провал.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Закумарили гуглятские гаппсы(тырят 1.1гб хранилища и люто подлагивают) отключил.
Все стало хорошо.
Симба начал слать на мыло уведомления о входе в акк, каждый раз. И пуши перестали ходить. Теперь любой чих приходится подтверждать через смс.

Місто
Харьков
Закумарили гуглятские гаппсы(тырят 1.1гб хранилища и люто подлагивают) отключил.
Все стало хорошо.
Симба начал слать на мыло уведомления о входе в акк, каждый раз. И пуши перестали ходить. Теперь любой чих приходится подтверждать через смс.
Вчера пуш не приходили, смс слали. Сегодня около 10 часов оплаты проводил, пуши в приложение приходили, некоторые пуши приходили с задержками.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Прийшло Смс з посиланням. Переходите за посиланням і там віконця. На кожен натискаєте і заповняєте форму для одержання подарунків.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Прийшло Смс з посиланням. Переходите за посиланням і там віконця. На кожен натискаєте і заповняєте форму для одержання подарунків.
а мне мама говорила: "не переходь за сумнівним посиланням з СМС - грошей не буде" :mad:

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Сегодня 2000 балов от мастеркард. Осталось понять как зарегистрировать карточку там:)
Доречі, спробуйте через ВПН зарєструвати картку в Мастеркард більше. Я зараз знаходжуся за кордоном і в мене абсолютно нормально картка успішно додалася.

Александр книжник

Заблокирован
Місто
Житомир
Selianka, это где-то неделя как заработало, до этого был истинный ад и мучение с регистрацией.
В ту пятницу зарегистрировался, но баллы серебряные начисляет

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Selianka, это где-то неделя как заработало, до этого был истинный ад и мучение с регистрацией.
В ту пятницу зарегистрировался, но баллы серебряные начисляет
В мене золоті. Я от сьогодні в котрий раз спробувала (до того воно не показувало віконце для коду, щоб його!) і на мій подив нормально додалося.

Зверху