Подарунки та кешбек від UKRSIBBANK до новорічних свят, з 25.11.2024 до 22.12.2024

• Не приймав участь, не знав

Голосів: 1 12.5%
  • Не приймав участь, не хотів брати участь

Голосів: 4 50.0%
  • Приймав, нічого не отримав

Голосів: 2 25.0%
  • Приймав, отримав кешбек 1к ₴

Голосів: 0 0.0%
  • Приймав, у десятці переможців

Голосів: 1 12.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    8
  • Це опитування закриється: .
D

DesKV

Guest
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Є ось така валютна картка, якщо вірити сервісу онлаййн-обміну: "Снятие без комиса с валютной New ZKP"

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Пожалел в этом году наш банк акции типа 500 грн за 20 оплат на любую сумму ну и фиг сними , как я понял набили базу клиентов и всё , дождусь 1000 тис в январе и закрою счёт
так а чо скиглити, якщо люди були готові 40х50 нафармити за вірогіднісну можливість щось виграти.
За таких вхідних, кормити поличкових свинорилів нікому не треба.

Місто
Киев
Пожалел в этом году наш банк акции типа 500 грн за 20 оплат на любую сумму ну и фиг сними , как я понял набили базу клиентов и всё , дождусь 1000 тис в январе и закрою счёт
так а чо скиглити, якщо люди були готові 40х50 нафармити за вірогіднісну можливість щось виграти.
ну хоть бы для пенсионеров, сделали Акцию за 20 штук, на любую сумму 500 грн:) надеюсь 1000 будет мне по акции з 25.11.2024 до 22.12.2024

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
ну хоть бы для пенсионеров, сделали Акцию за 20 штук, на любую сумму 500 грн:) надеюсь 1000 будет мне по акции з 25.11.2024 до 22.12.2024
Поддерживаю, только не всем, а 75+ и только на аптеки и траты в больницах и мед. учреждениях, санаторно-курортных учреждениях ато замахали эти свинорылы, вечно всё на халяву хотят.

Місто
Киев
Поддерживаю, только не всем, а 75+ и только на аптеки и траты в больницах и мед. учреждениях, санаторно-курортных учреждениях ато замахали эти свинорылы, вечно всё на халяву хотят.
24 год мы отмечали за счёт Банка весь январь , нам тогда на 7 карт семьи пришло на каждую по 2300) 500+1800 в сумме 16100 Пять карт Пенсионеры 75 +

drmz

Місто
Гуляйполе
24 год мы отмечали за счёт Банка весь январь , нам тогда на 7 карт семьи пришло на каждую по 2300) 500+1800 в сумме 16100 Пять карт Пенсионеры 75 +
Мандрували два ченці.
Шлях їх перетинала ріка, яка через дощі широко розлилась.

На березі стояла молода красива дівчина, якій потрібно було перебратися на той берег. Але сама вона не могла наважитись.

Дівчина попросила допомоги в ченців.

Молодий чернець демонстративно відвернувся. Адже обітниця суворо забороняла ченцям торкатися до жінок. А старий підійшов до дівчини, щось спитав, посадив її на спину, та переніс через річку.

Багато часу ченці йшли мовчки. Раптом, молодий не втримався:
— Як ти міг торкнутися до дівчини!? Ти ж давав обітницю! Це – страшенний гріх!

На що старий спокійно відповів:
— Гм?! Дивно, я давно переніс її та залишив на березі річки, а ти досі її несеш. В своїй голові.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

drmz

Місто
Гуляйполе
Пенсіонерам тільки но й залишається, що згадувати минуле.
Це якщо зимову потужність встигли отримати і розтринькати.
А якщо не отримали, а тут ще мін'юсти, реєстри.. Всі думках будуть про зимову потужність, як її не прогавити.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Список из десяти победителей, получателей главных призов, еще вчера был на сайте.

Если деньги уже на счетах - то я в пролете.

Місто
Киев
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Romik_Kyiv, по правилам до 17 січня.
В чаті написали:
Переможців було визначено та кошти було зараховано. Інформація щодо них на сайті не розміщувалась.
Post automatically merged:

Чи можна змінити дату білінгу по кредитній карті? Бо в виявляється є різні дати. В мене 5 число

Зверху