Подарунки та кешбек від UKRSIBBANK до новорічних свят, з 25.11.2024 до 22.12.2024

• Не приймав участь, не знав

Голосів: 3 25.0%
  • Не приймав участь, не хотів брати участь

Голосів: 6 50.0%
  • Приймав, нічого не отримав

Голосів: 2 16.7%
  • Приймав, отримав кешбек 1к ₴

Голосів: 0 0.0%
  • Приймав, у десятці переможців

Голосів: 1 8.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    12
  • Опитування закрито .
D

DesKV

Guest
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В межах виконання умов Меморандуму про прозорість ринку банківських послуг 24 та 27 травня з 6:00 до 8:00 ми проведемо роботи у технічних системах банку.
У цей період можлива тимчасова недоступність операцій в онлайн-банкінгу UKRSIB online та UKRSIB business. Також можливі затримки у виконанні платежів на рахунки клієнтів в інших банках, а також у зарахуванні коштів від клієнтів інших банків. На рахунках і картках може тимчасово відображатися некоректний залишок.
Крім того, 27 травня у вказаний період може бути тимчасово недоступна оплата картками банку, а також можливі перебої в роботі банкоматів та POS-терміналів.
Якщо у вас на цей час заплановані фінансові операції, просимо провести платежі завчасно!

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Можна якось дистанційно закрити рахунок? Є прострочена New card ZKP і рахунок до неї, по якому не було операцій більше 13 місяців. Написав їм у підтримку - кажуть приходьте у відділення. Або пришліть нам фото сторінки закордонного паспорта зі штампом про перетин кордону, і ми дистанційно закриємо рахунок. В когось була така ситуація?

Місто
Киев
Можна якось дистанційно закрити рахунок? Є прострочена New card ZKP і рахунок до неї, по якому не було операцій більше 13 місяців. Написав їм у підтримку - кажуть приходьте у відділення. Або пришліть нам фото сторінки закордонного паспорта зі штампом про перетин кордону, і ми дистанційно закриємо рахунок. В когось була така ситуація?
Вам все правильно сказали, закривають через інтернет, якщо людина за кордоном, а так тільки ніжками у відділення

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Ещё закрывают удаленно, если обслуживание в виртуальном отделении (как туда попасть - тайна, я не просился). Так в свое время закрывал обычную newcard, пришел в отделение, а мне - сюрпрайз, связывайтесь с менеджером.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Ну я закрывал в прошлом году карты через чат мотивируя, что я в Украине но до ближайшего отделения 100+км расстояния и в город я в обозримом ьудущем не попаду. Поверили - закрыли

Зверху