fan

Місто
Полтава, Киев
Телефон
всякий антиквариат

Українська залізниця ¤ Укрзалізниця

uz.gov.ua | стаття у Вікіпедії
Придбання проїзних документів (online):
👉 Вартість квитків через мобільний застосунок і чат-боти трохи дешевше вартості квитків на сайті.
❗ На період дії воєнного стану попередній продаж квитків відкривається з 8:00 за 20-ть діб до відправлення потяга.

Замовлення послуг онлайн: групові квитків (для організованих груп), UZ Lounge (Київ), пошук забутих речей, вагон-автомобілевіз (для подорожей зі власним авто), вокзальний помічник (для маломобільних пасажирів)
Служба відстеження квитків на поїзди: Tickets Waiter може не відкриватися без VPN
Коефіцієнти індексації до тарифів (квитка та плацкарти) на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні за календарними періодами
Період відправлення поїзда​
Кількість днів​
Коефіцієнт індексації​
01–20 січня
20​
1,02​
21–31 січня
11​
0,86​
лютий
28–29​
0,95​
березень
31​
1,01​
01–27 квітня
27​
1,02​
28 квітня — 8 травня
11​
1,03​
9 травня
1​
0,8​
10–31 травня
22​
1,01​
1 червня — 31 серпня
92​
1,07​
вересень
30​
1,02​
1 жовтня — 24 грудня
85​
0,93​
25 грудня — 30 грудня
6​
1,1​
31 грудня
1​
0,7​
Зазвичай продаж відкривається за 45-ть діб о 8-ої ранку. Але є й нюанси.
Увесь поїзд на певну дату ніколи відразу в продаж не вивалюють на сайт, а вільні місця порційно трохи щодня відкривають до продажу, аж до дня відправлення. Плюс усілякі бронювання. Нереалізовану бронь зазвичай знімають і решту вільних місць відправляють у продаж за добу до відправлення.

Довідково-інформаційна служба (доставка квитків по м. Київ): 0 (44) 309-7005, 7:00–21:00
Платна довідка: 0 (900) 908-005, цілодобово
Якість та сервіс: 0 (800) 503-111, [email protected]
Стоп-корупція: 0 (800) 503-222, [email protected]
Послуги вагона-автомобілевоза (правила перевезення автомобілів)

Рік​
Кількість проданих квитків​
2021​
26 853 292​
2020​
19 524 973​
2019​
53 355 715​
2018​
55 885 651​
2017​
53 669 618​
2016​
48 784 030​
2015​
43 624 429​

Причина: попередній продаж квитків
Останнє редагування модератором:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
vlad_g, не, то только для нищебродов транспорт, правильные украинцы вонючей УЗ не ездят.:)

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
vlad_g, не, то только для нищебродов транспорт, правильные украинцы вонючей УЗ не ездят.:)
згадався мені один випадок. Влітку, на залізничному вокзалі, біля кас, зустрів я свого колишнього співробітника. Питаю в нього: що тут робиш, хочеш купити квиток до моря? На що була відповідь: я на море не їжджу, я туда літаю.

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
згадався мені один випадок. Влітку, на залізничному вокзалі, біля кас, зустрів я свого колишнього співробітника. Питаю в нього: що тут робиш, хочеш купити квиток до моря? На що була відповідь: я на море не їжджу, я туда літаю.

Ну так и я и в декабре летал в Одессу, и в феврале собираюсь. За 386 грн. А купе в "Черноморце" 600+.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Ну так и я и в декабре летал в Одессу, и в феврале собираюсь. За 386 грн. А купе в "Черноморце" 600+.
Не порівнюй Київ і Тернопіль. Якщо з Києва до Одеси можна літати, то з Тернополя - нікуди, бо аеропорт закритий. Тому, наші люди літають зі Львова, з Києва, або з Варшави. І вже точно, не в Одесу.

• Like
Реакції: idea

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Понад 1,6 тис. пасажирів скористалися новим залізничним маршрутом Мукачево—Будапешт

Понад 1,6 тис. пасажирів скористалися новим залізничним маршрутом Мукачево—Будапешт за неповний місяць
06 січня 2019, 12:57
Пасажири оцінили зручність нового залізничного сполучення з ЄС, запровадженого Укрзалізницею в грудні. Лише за перші чотири тижні курсування поїзда № 33/34 Будапешт—Мукачево, з 9 грудня 2018 р. до 3 січня 2019 р., ним скористалося 1602 особи.

Зокрема, в напрямку Мукачева подорожувало 915 пасажирів, у напрямку Будапешта — 687 пасажирів. Найбільший попит спостерігався напередодні Різдва Христового західного обряду.

Зайнятість крісел цього поїзда становить майже 38 %. Враховуючи лише початок його курсування, можна вважати запуск цього маршруту вдалим.

Нагадаємо, поїзд № 33/34 Мукачево—Будапешт курсує щодня з 9 грудня 2018 р. З Мукачева поїзд вирушає о 12.30, прибуває до Будапешта о 18.37. З Будапешта вирушає о 7.23, до Мукачева прибуває о 15.20. Більш детальну інформацію щодо розкладу руху цього поїзда можна отримати на офіційному сайті АТ «Укрзалізниця».

Вартість квитка становить приблизно 23 євро й може змінюватися залежно від курсу валюти в день придбання проїзного документа. Квитки можна придбати в залізничних касах.

Крім того, тепер усі, хто подорожуватиме залізницею до ЄС та зворотно через Мукачево, зможуть здійснити екскурсію цим містом і побачити його історичні пам’ятки, які, до речі, занесені до світової спадщини ЮНЕСКО. Поїзди, що прибувають з Києва, Харкова, Запоріжжя до Мукачева та відправляються із цього міста зворотно, підлаштовані під графік руху поїзда № 33/34 Мукачево—Будапешт таким чином, щоб між пересадками пасажири мали час насолодитися краєвидами Мукачева.
Магістраль

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
У меня одного дважды приключилась одна и та же херь с УЗ?
Покупал 1 билет на интерсити Херсон-Киев. Выбрал в вагоне №3, в котором на схеме был "буфет". Место около "столика" у прохода. По факту оказывается обычный вагон, столиков вообще нет, и место у окна.

Второй эпизод: беру друзьям билеты Киев-Херсон на тот же интерсити, в том же вагоне №3 (на схеме буфет уже не обозначен, но мест в вагоне 55 вместо 68). Беру у столика места друг напротив друга (удобно, пробовали уже). И что вы думаете? Люди будут ехать друг за другом! Какого лысого у вас столики и буфеты ездят по вагону??

Вопрос: чозанах, укрзализныца??? Вы там таким образом барыжите билеты, которых нет на схеме? Я их еще и вернуть не могу, чтобы поменять на совместные хотя бы! Отменили "спекуляцию", сделав её внутри своей кухни?

PetroChorn

Гражданин Начальник
Місто
Одеса, Рідна, Україна
Телефон
Nокiа Х1(КС), Х2(ВФ, ЛС)
Даю своё видение проблемы:
Вагон мог оказаться в самый последний момент с выявленной какой либо неисправностью, и его могли заменить на какой другой, который был под руками (если это Интерсити в виде пассажирского поезда: пасс. вагоны и отдельный локомотив, что и представляет собой поезд 766/765 Херсон - Киев, и далее на Харьков под номером 776/775, не цельный спец состав в виде электропоезда Хуюндай, Тарпан или несамоходный крюковец - тогда сами составы могут поменять вообще на другой, где совсем другая схема расположения мест при равной номерной разметке мест в соответствующих вагонах). Вагон просто заменили на другой, и всё! Главное - вагон должен быть (не отсутствовать в поезде), и находиться в исправном состоянии, так как неисправный ни под каким видом не может продолжить путь далее, и должен быть отставлен для ремонта (такова моя версия, что, думаю, недалеко от истины), а с точно такой же схемой расположения мест не всегда есть в наличии, тем более, что состав поезда Южный (Харьковский, в смысле), а неисправность могли заметить в Киеве или в Херсоне, и оперативно заменить соответствующий (точнее, соответствующий по составу, но несоответствующий по оригинальной схеме мест) вагон из своих на месте вагонных загашников, пардон, запасов!

Останнє редагування:

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
PetroChorn, часом не в курсе что со Шкодой, которая по маршруту Киев-Харьков-Киев ходила под № 721\724 ? Ее вроде сломали под Миргородом.

PetroChorn

Гражданин Начальник
Місто
Одеса, Рідна, Україна
Телефон
Nокiа Х1(КС), Х2(ВФ, ЛС)
То, что сломали - очень даже может быть (ни сколько не удивляюсь), а по подробностям - не в курсах!)))))

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Неожиданно: новенький американский тепловоз не выдержал украинской зимы
Недавно прибывший в Украину тепловоз General Electric GE ТЭ33АС «Тризуб» из-за сильного снегопада застрял на железнодорожных путях в Донецкой области. Об этом на своей странице в Фейсбуке сообщил экс-министр Геннадий Кава.

ПРОИСШЕСТВИЕ. Кава отметил, что из снежного плена тепловоз General Electric вызволяли при помощи советского тепловоза 2ТЭ116, построенного 37 лет назад. Экс-министр уточнил, что американский локомотив застрял 3 января на железнодорожном участке Волоноваха – Камыш-Зоря.

ЭФФЕКТИВНОСТЬ. Кава обращает внимание на то, что американский тепловоз забуксовал с составом в 3,8 тыс. тонн, тогда как советские тепловозы до сих пор способы перевозить составы от 4,5 до 6 тыс. тонн.

ОТМЕТИМ, что Украина заключила контракт на сумму в 1 млрд долларов с американской компанией GE Transportation. По условиям контракта, «Укрзалізниця» до 2034 года получит от General Electric 259 дизельных локомотивов GE TE33A «Тризуб».
https://etcetera.media/neozhidanno-novenkiy-amerikanskiy-teplovoz-ne-vyiderzhal-ukrainskoy-zimyi.html

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Підбірка, як працює снігоочисна залізнична техніка

Зверху