Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Трекінг відправленьРозрахунок вартостіЗнайти поштовий індексЗаявка на переадресацію відправлень

Укрпошта ввела нові обмеження: коли можуть не прийняти посилку

не приймаються поштові відправлення, упаковані у коробки зі звичайного картону (не гофрованого), з випуклими поверхнями, вм’ятинами, розривами (щілинами) та плямами, а також ті, що містять на пакованні рекламу інших операторів поштового зв’язку.

Вкрай важливо, щоб предмети, які вкладаються, не переміщувалися, не терлися та не билися одне об одне під час перевезення. Для упакування поштових відправлень в Укрпошті використовуються гофрокартонні коробки, тубуси, конверти, поліетиленові пакети, пакети з повітряною вставкою, поліпропіленові мішки тощо. Належне паковання переглядайте на сайті та запитуйте у відділеннях.

Порядок упакування поштових відправлень

Куточок споживача aka FAQ

«Зухвалий пакет», що не знає собі ціну: у відділеннях Укрпошти безкоштовно упаковуються відправлення до 500 г

Онлайн-рекламація для внутрішнього відправлення (тільки для фізичних осіб)

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Зросла плата і за внутрішньодержавні поштові послуги,
плюс додалися лакшері-доставки типу Стандарт чи Експрес. Крім того, в поштових відділеннях появилася постійна проблема з поштовими марками. Справа в тому, що рекомендований лист вагою до 50 грам тепер коштує 15 грн, а от якщо немає марок - то будь любязний слати його ж за 25 грн Стандартом, або ж можна впарити і Експрес. Коли марки інколи появляються, то номінали підабрано так, що немає марок, аби оплатити 15 грн, бо є марки лише по 8 грн. Тоді прийдеться оплатити 16 грн. В межах держави на сукупності всіх таких рек.листів - знову профіт завдяки "вузькому місцю". То ж я не зрозумів, щоб мати кращий сервіс знову треба ще щось понад? Що це??
А штампиков, чтоб чпокнуть на углу конверта "оплачено" уже нету?

Місто
Львівська область
Телефон
Xiaomi Redmi 3S, Lenovo Yoga B-6000H
А штампиков, чтоб чпокнуть на углу конверта "оплачено" уже нету?
ну про це я не знаю. Штампи такі можуть ставити лише ті, хто має спеціальну угоду з Укрпоштою - типу як то Клуб семейного досуга, МетроКешЕндКеррі чи щось таке схоже, як я розумію. У них і свої розцінки на доставку (які контролює дирекція пошти).
Post automatically merged:

Спробуйте скористатись калькулятором Укрпошти:
(в калькуляторі обирайте не "товар/речі" а "документи" - це і буде рек.лист або бандероль)
- до Японії, авіа, з трекінгом, вага 0,5кг, розміри 10*12*7см = 374.08 грн
- до Японії, авіа, з трекінгом, вага 0,25кг, розміри 10*12*7см = 149.63 грн. Тобто 2 листа (по 250 грам) х 149,63грн = 299,26грн

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: drmz

Set

Місто
Хмельницкий
У вас є пос-термінали з безконтактною оплатою?? Більше року??

Звичайно. Чи не в кожному відділенні.

А які типи відправлень ви оплачували? Платили лише дрібні пакети, але точно не бандеролі і листи. Вірно?

Я оперую відправленнями типу "RA......UA".
Не бачу проблеми з оплатою інших видів.

Місто
Львівська область
Телефон
те що ви не бачите - я про це і кажу.
Відправлення типу "RA......UA" може стосуватися і дрібного пакета і рек.листа чи бандеролі. На ваших квитанціях (де написано трек-номер, ПІБ одержувача і країну одержувача) є написано тип відправлення укр.словами: "дрібний пакет" чи "бандероль" і тд.

Set

Місто
Хмельницкий
Відправлення типу "RA......UA" може стосуватися і дрібного пакета і рек.листа чи бандеролі. На ваших квитанціях (де написано трек-номер, ПІБ одержувача і країну одержувача) є написано тип відправлення укр.словами: "дрібний пакет" чи "бандероль" і тд.

Не, не, так не пойдет.

Сначала признайте, что вы солгали в этом
"Оплатити покупку коробок, конвертів, краму, яким торгує Укрпошта, оплатити міждержавні поштові пересилання - не можна було. Тепер от оплатити крам і коробку можна, а марки - ні. Про оплату міждержавних поштових відправлень я зараз не знаю. (довгий час не можна було їх оплатити карткою). "

Місто
Львівська область
Телефон
За бандероль і рек.листи ви платити не могли. За дрібні пакети на даний час я не маю інфи, чи їх можна тепер оплачувати карткою. (я про це писав, що не знаю як зараз). Я вам вірю, що ви тепер можете оплачувати дрібні пакети. Що оплачуєте вже рік так - я не вірю.

Set

Місто
Хмельницкий
За бандероль і рек.листи ви платити не могли. За дрібні пакети на даний час я не маю інфи, чи їх можна тепер оплачувати карткою. (я про це писав, що не знаю як зараз). Я вам вірю, що ви тепер можете оплачувати дрібні пакети. Що оплачуєте вже рік так - я не вірю.

Повторяю еще раз - "не зараз", а более года назад, я оплачивал международные отправления телефоном с нфц.

Місто
Львівська область
Телефон

Не, не, так не пойдет.

Сначала признайте, что вы солгали в этом
"Оплатити покупку коробок, конвертів, краму, яким торгує Укрпошта, оплатити міждержавні поштові пересилання - не можна було. Тепер от оплатити крам і коробку можна, а марки - ні. Про оплату міждержавних поштових відправлень я зараз не знаю. (довгий час не можна було їх оплатити карткою). "

збрехав? У вас параноя?

Місто
Львівська область
Телефон

Повторяю еще раз - "не зараз", а более года назад, я оплачивал международные отправления телефоном с нфц.
як я можу збрехати, що ви це оплачували? Я пишу, що є у нас у відділеннях. У нас немає пос-терміналів з нтфс. Можливо, в якихось одиничних показових відділеннях десь так є. Я не бачив таких терміналів у трьох різних містах навколо мене. Про дрібні пакети я не памятаю, коли це стало можливим. Бандеролі і листи ви точно так не оплачували. Коробки (як і консерви чи що вони там ще продають) стало можливим оплачувати у нас лише 3 місяці назад. Марки оплатити неможна.

Set

Місто
Хмельницкий
як я можу збрехати, що ви це оплачували? Я пишу, що є у нас у відділеннях. У нас немає пос-терміналів з нтфс. Можливо, в якихось одиничних показових відділеннях десь так є. Я не бачив таких терміналів у трьох різних містах навколо мене. Про дрібні пакети я не памятаю, коли це стало можливим. Бандеролі і листи ви точно так не оплачували. Коробки (як і консерви чи що вони там ще продають) стало можливим оплачувати у нас лише 3 місяці назад. Марки оплатити неможна.

Ну тоді, я вам кажу. Що у Хмельницькому є.
У вас ребрендінг відділень робили?

Місто
Львівська область
Телефон
збрехав? У вас параноя?

а как называется ваше упорство в написании недостоверной информации?
це залежить від ваших когнітивних особливостей, від особливостей вашої субєктивної картини світу і від того, наскільки вона наближене/віддалена від обєктивної реальності. Я не збираюся цим займатися.

Ну тоді, я вам кажу. Що у Хмельницькому є.
У вас ребрендінг відділень робили?
Як про це можна дізнатись/впізнати?
Ну, в окремих обласних містах є і по одному відділенні, котрі працюють цілодобово. Може в якихось одиничних показових точках і є те, що ви пишите. Я ж не кажу, що ви брешете чи ін. Я пишу те, що є навколо мене: 1 місто типу обл.підпорядкування (Трускавець), 1 райцентр, і районне місто.

конверти і коробки у нас карткою можна оплатити десь лишез нового року (може за 1 місяць до нового року) - я точно не пригадаю. ДО ЦЬОГО ЧАСУ - не можна було. Можна було лише платити за Стандарт, Експрес, за зйом грошей (на котрому заробляє не Укрпошта, хоча за роботу працівників по зйому грошей оплачує Укрпошта; як і термінали для цього купила укрпошта) + (можливо) за дрібні пакети (я точно не пригадаю коли у нас стало можливим платити за дрібні пакети). Марки оплатити, а тому й рек.листи по україні, рек.листи і бандеролі за кордон - НЕ МОЖНА й до тепер.

Останнє редагування:
Місто
Львівська область
Телефон
зазвонив у відділення.
- Термінали з нтфс. Довго не знали, але хтось підказав про оплату безконтактно, що так 1 раз було. Отже, термінали є з нтфс.
- коробки (тару) стало можливим оплачувати з січня (вони точно не пригадують). казали, може за 1 місяць до січня (типу у грудні) це стало доступним.
- марки можна тепер оплатити теж. Вже як 2 місяці можна! До цього часу було не можна.
- не можна оплатити картками лише газ, світло і моб.рахунок. Все інше можна.
==Це все я написав про сусіднє місто, куди я щойно дзвонив. Як є в інших двох містах навколо мене НА ЗАРАЗ - невідомо. Все написане мною вище було актуальним на момент 20/01/2020 (у 2-ох містах). Я тоді не міг оплатити марки. Але коробки я тоді вже зміг купити (до цього часу - не міг; і міжнар.бандеролі оплатити теж не міг). Це залежить від керуючих відділеннями (так мені пояснили).

Останнє редагування:
Місто
Львівська область
Телефон
о, зараз почнеться графоманство і таке інше. Типу, важко говорити по темі розмови - через проблеми з синтезом і частим перемиканням по різним темам (граматичні помилки і тд). До речі, така стратегія з перемикань - це риса шизоафективного розладу особистості чи шизофренічного розщеплення психіки. Я можу надати цитату і посилання на фахове джерело.
А підозри про брехню - це від параноїдальної форми шизофренії (бо всі, мол, навколо дурять і хочуть використати).

Це залежить від керуючих відділеннями (так мені пояснили).

Хто заважав подзвонити на гарячку чи просто в ФБ написати голові, про те що конкретне відділення відмовляє у послузі?
мені ваша тактика "сам дурак" до одного місця.

І до слова: гаряча лінія - це вапчє окрема пісня. Це теж про космічний сервіс.

Останнє редагування:
Місто
Львівська область
Телефон
отож. я про це вам і писав. Зараз ви проекцією це приписали мені. Проекція - це характерний захист для таких людей.

Set

Місто
Хмельницкий
отож. я про це вам і писав. Зараз ви проекцією це приписали мені. Проекція - це характерний захист для таких людей.

я ж вам уже даже алгоритм расписал, но я так понимаю что вам важнее ныть и жаловаться чем получить сервис, который нужен

еще раз, если в отделении проведен ребрендинг (ремонт), то с большой долей вероятности там есть пин-пады для оплаты
если работники рассказывают что платить нельзя - говорить с начальником отделения

ЗЫ никто не говорит что все прекрасно, но для себя любимого нужно уметь получать преимущества

Місто
Львівська область
Телефон
ви даєте самоочевидні поради. Іншими словами, ви роздуваєте шизофренічне резонерство - це такий особливвий пафос, особливі обороти на мілкотем'ї, - така "словєсная опухоль" котра не містить нічого окрім пафосу на мілкотем'ї "поради". Без вас відомо про це мілкотем'я. Не працює це "для сєбя любимого нужно". Я от цим і займаюся й тут зокрема - звертаю увагу на певні моменти тим, хто може почути. А ви мені радите погратися в гру "сам дурак".

Зверху