Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Трекінг відправленьРозрахунок вартостіЗнайти поштовий індексЗаявка на переадресацію відправлень

Укрпошта ввела нові обмеження: коли можуть не прийняти посилку

не приймаються поштові відправлення, упаковані у коробки зі звичайного картону (не гофрованого), з випуклими поверхнями, вм’ятинами, розривами (щілинами) та плямами, а також ті, що містять на пакованні рекламу інших операторів поштового зв’язку.

Вкрай важливо, щоб предмети, які вкладаються, не переміщувалися, не терлися та не билися одне об одне під час перевезення. Для упакування поштових відправлень в Укрпошті використовуються гофрокартонні коробки, тубуси, конверти, поліетиленові пакети, пакети з повітряною вставкою, поліпропіленові мішки тощо. Належне паковання переглядайте на сайті та запитуйте у відділеннях.

Порядок упакування поштових відправлень

Куточок споживача aka FAQ

«Зухвалий пакет», що не знає собі ціну: у відділеннях Укрпошти безкоштовно упаковуються відправлення до 500 г

Онлайн-рекламація для внутрішнього відправлення (тільки для фізичних осіб)

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Выгодно или не выгодно это твои желания. Есть правила - пока посылка не вручена, она "собственность" отправителя, только он и может инициировать поиск
Ну так предложите что сделать, спор любой дурак может открыть.
Чекати.

Set

Місто
Хмельницкий
Выгодно или не выгодно это твои желания. Есть правила - пока посылка не вручена, она "собственность" отправителя, только он и может инициировать поиск
Ну так предложите что сделать, спор любой дурак может открыть.
в ФБ найти Смилянского и написать ему, были случаи когда "волшебный пендель" помогал

Set

Місто
Хмельницкий
Місто
Киев
Отправлял вчера ольху укрпоштой, все быстро, чётко. Обмотанную упаковочной лентой посылку приняли, не содрали бабки за упаковку, на НП за посылку меньших габаритов содрали (мы такие только в ящиках отправляем). Пока все нравится.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
А в приложении на телефоне не отображаются посылки, которые отправлены на мое имя? Как в новой почте.
Только трек-номер нужно вводить и проверять?
Я номера не знаю. установил приложение чтоб там все увидеть. Но нет.

Місто
Харьков
В приложении укрпочты посылка зависла ещё в Лос Анжелесе, но через приложение AfterShip она уже долетела до Украины. В Киев прибыла в пятницу. Сколько ждать таможню? И пробьёт ли приложение укрпочты по трекинга по Украине?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Як сказала б моя бабця "як не срачка, так пердячка".
Теперь УП порет горячку: спешит вернуть посылку отправителю до любых минимальных сроков бесплатного хранения. 🤦‍♂️
При том, что, втихую, сократили график работы отделений.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

PS: что-то все госкомпании начинают работать в убыток...

drmz

Місто
Гуляйполе

PS: что-то все госкомпании начинают работать в убыток...
как раз успели пыжиков взять в кредит

Что-то будет как 2008, только сочнее, ярче, эффектнее.

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
Відправляв сьогодні лох-доставку на уп. Черговим «приємним» сюрпризом стала повна відсутність безкоштовної упаковки. Раніше завжди купували новою поштою, я пакував товар в побутовий поліетиленовий пакет і заклеював скотчем. Разом з безкоштовним пакетом нп виходило цілком нормально. Тепер поїхало в тонкому пакеті. Що ж, якщо лох-покупець хоче зекономити, нехай.

Другий «приємний» сюрприз — в трекінгу уп відсутня планова дата доставки. Тут в темі писали, що вона була, і уп навіть намагалася ввести компенсації за порушення термінів. Чи планова дата з'явиться пізніше? 🤔

drmz

Місто
Гуляйполе
tyler, ставь приложуху от конца марта-начала апреля.

Останнє редагування:

drmz

Місто
Гуляйполе
tyler, наверное, после отмены программы компенсации. У меня версия конца марта - прогнозные сроки показывает.

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
drmz, щойно встановлений з епґелері додаток уп показує те саме, що й сайт. Тобто фактично нічого нового.

Зверху