Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Трекінг відправленьРозрахунок вартостіЗнайти поштовий індексЗаявка на переадресацію відправлень

Укрпошта ввела нові обмеження: коли можуть не прийняти посилку

не приймаються поштові відправлення, упаковані у коробки зі звичайного картону (не гофрованого), з випуклими поверхнями, вм’ятинами, розривами (щілинами) та плямами, а також ті, що містять на пакованні рекламу інших операторів поштового зв’язку.

Вкрай важливо, щоб предмети, які вкладаються, не переміщувалися, не терлися та не билися одне об одне під час перевезення. Для упакування поштових відправлень в Укрпошті використовуються гофрокартонні коробки, тубуси, конверти, поліетиленові пакети, пакети з повітряною вставкою, поліпропіленові мішки тощо. Належне паковання переглядайте на сайті та запитуйте у відділеннях.

Порядок упакування поштових відправлень

Куточок споживача aka FAQ

«Зухвалий пакет», що не знає собі ціну: у відділеннях Укрпошти безкоштовно упаковуються відправлення до 500 г

Онлайн-рекламація для внутрішнього відправлення (тільки для фізичних осіб)

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Підкажіть, де на їхньому сайті знайти переадресацію міжнародних посилок. В силу певних причин я зараз не вдома і хочу замовити доставку китайської посилки на місцеве відділення. Оператор сказала що це дуже просто і навіть пояснила же це знайти, а як дійшло до діла, я завис... Не бачу нічого подібного на сайті.
Можливо це?

https://www.ukrposhta.ua/ua/zaiavka-na-pereadresatsiiu-reiestrovanoho-poshtovoho-vidpravlennia

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Підкажіть, де на їхньому сайті знайти переадресацію міжнародних посилок. В силу певних причин я зараз не вдома і хочу замовити доставку китайської посилки на місцеве відділення. Оператор сказала що це дуже просто і навіть пояснила же це знайти, а як дійшло до діла, я завис... Не бачу нічого подібного на сайті.
Можливо це?

https://www.ukrposhta.ua/ua/zaiavka-na-pereadresatsiiu-reiestrovanoho-poshtovoho-vidpravlennia
Я теж це знайшов. Але посилка ще не доїхала в Україну, тож частина даних буде не заповнена. Спробую так.

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
В особистому кабінеті може є?
Ні, нічого не знайшов.
Спробував заповнити по згаданому вище лінку заявку на переадресацію. Індекс поточного відділення вказав 00000, бо не можна лишити пусте поле. Але також там вказано, що заявки з неіснуючим індексом не розглядаються. Тож є два варіанти: або зроблять, або ні. Ну вже як буде, так і буде.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Треба було вказати індекс відділення, що є ближче до вас, із проханням переадресувати і залишити посилку "до запитання".

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
У мене відправлення теж зависло на львівському сортуванні. На ГЛ сказали, що перебування там може доходити до 10 діб. І дійсно через 10 діб пішло далі)

• Wow
Реакції: drmz
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Себастьян Перейро, Я думала только сайт не работает, а оказалось доже посылки не принимают из-за сбоя :( Продавец написал мне, что оставил на почте посылку, сказали как система заработает, то проведут.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Себастьян Перейро, Я думала только сайт не работает, а оказалось доже посылки не принимают из-за сбоя :( Продавец написал мне, что оставил на почте посылку, сказали как система заработает, то проведут.
+1 в Харькове отделение закрылось раньше времени и тоже не получилось отправить посылку.
В фейсбуке Укрпошти написали, что есть признаки (кибер?) атаки на Укрпошту

• Wow
Реакції: drmz
Місто
Киев
А УП что, до сих пор післяплату не начисляет на карту? Спросил у своих почтарей, когда отправлял наложку, сказали нет, надо ножками идти.
Мне казалось они модернизировались в норм.почту уже

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
А УП что, до сих пор післяплату не начисляет на карту? Спросил у своих почтарей, когда отправлял наложку, сказали нет, надо ножками идти.
Мне казалось они модернизировались в норм.почту уже
ніт, якщо хочеш післяплату на карту, то домовляйтесь через олх доставку

Місто
Харьков
Телефон
iPhone Xs Max & Galaxy S8
Ні, нічого не знайшов.
Спробував заповнити по згаданому вище лінку заявку на переадресацію. Індекс поточного відділення вказав 00000, бо не можна лишити пусте поле. Але також там вказано, що заявки з неіснуючим індексом не розглядаються. Тож є два варіанти: або зроблять, або ні. Ну вже як буде, так і буде.
В мене така сама ситуація. Підскажи, з індексом 00000 переадресацію зробили?

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Ні, нічого не знайшов.
В мене така сама ситуація. Підскажи, з індексом 00000 переадресацію зробили?
Ні, я досі чекаю на посилку. Після того, як вона потрапила на Київську сортувальню, я створив новий запит із зазначенням правильного індексу. І нічого. Посилка валяється десь вже місяць. В підтримку писати немає сенсу - відповіді штамповані (чекайте скільки потрібно).

Місто
Киев
а це во всіх зараз такі затримки посилок на УП?

Untitled.png

я розумію там міжміська логістика зламана, але чому лежать на сортіровці в місті 5 днів?

Зверху