Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Трекінг відправленьРозрахунок вартостіЗнайти поштовий індексЗаявка на переадресацію відправлень

Укрпошта ввела нові обмеження: коли можуть не прийняти посилку

не приймаються поштові відправлення, упаковані у коробки зі звичайного картону (не гофрованого), з випуклими поверхнями, вм’ятинами, розривами (щілинами) та плямами, а також ті, що містять на пакованні рекламу інших операторів поштового зв’язку.

Вкрай важливо, щоб предмети, які вкладаються, не переміщувалися, не терлися та не билися одне об одне під час перевезення. Для упакування поштових відправлень в Укрпошті використовуються гофрокартонні коробки, тубуси, конверти, поліетиленові пакети, пакети з повітряною вставкою, поліпропіленові мішки тощо. Належне паковання переглядайте на сайті та запитуйте у відділеннях.

Порядок упакування поштових відправлень

Куточок споживача aka FAQ

«Зухвалий пакет», що не знає собі ціну: у відділеннях Укрпошти безкоштовно упаковуються відправлення до 500 г

Онлайн-рекламація для внутрішнього відправлення (тільки для фізичних осіб)

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
регулярно давая отлежаться посылкам по-максимуму
Это же какие надо иметь стальные яйца, чтобы посылке, которая и так черепахами ползет пару месяцев, давать отлеживаться на почте, когда вот она, уже, долгожданная, на месте... Ну это малореально же..o_O

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Maxxx, у меня слишком быстро приходит, как новой почтой. Меня даже больше огорчает, что отделение сделали рабочим в Вс и теперь воскресные с 9 утра до 14 дня обнуляют полноценный день хранения.

Місто
Bielsko-Biała, PL | Нікополь | Цумань
Телефон
Poco X3 Pro
Я за останні років 7 Укрпоштою користувався раз чи два, проте коли чекав посилку з Франції минулого травня, то мені подзвонили й привезли додому. Навіть не знаю, що то за номер

Місто
Бровари
Завжди раніше просто дію показував, а в останній забір посилки сказала: треба код. Переключила у себе провода на сканер і зісканувала. Беручи до уваги, що карантин і не треба давати свій паспорт у чужі руки, то зручно, хоча й дещо довше.

Місто
Украина, Киев
Ничего себе, еще и чек напечатали. У нас в отделении, когда появилась новая девушка оператор. Пришел забирать посылку, говорю, что там, осмотр разрешается. Она, такая эээээ...А кто говорю платит за доставку посылки...Она, в ответ, тоже самое...Я, ей говорю, смотри, вот на посылке указано, осмотр - разрешен, доставка - оплата отправителем. Ну, чтобы еще чек напечатали, под бесплатную доставку, не хорошо совсем...

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Бровари
Ну, чтобы еще чек напечатали, под бесплатную доставку, не хорошо совсем...
Курка тіпа щось не те нацокала. Після мого зауваження «шозанах?» і консиліуму курки з колегою, таки вийшло роздрукувати чек з вірною сумою.
Мілєнько. Дякую, що написали. Скоро забирати посилку від Ватсона.

Місто
Ставище
Телефон
Vivo Y31
А є в когось досвід спілкування з якоюсь адекватною службою підтримки чи адмінами, які тримають на плаву онлайн сервіси УкрПошти?
Питання стоїть в тому, що купа інет магазинів (parfums, prom, olx знову ж таки, і інші) не отримують через API населені пункти, які обслуговуються так званими пересувними відділення УП. По факту оформлення доставки можливе тільки до пгт і обл та райцентрів. Тищі селюків по всій країні нервово стискають пачки грошей, без можливості купити мотлох на ОЛХ з доставкою до села. На диво вдалося зв'язатися з саппортом через Фацебоок. Після словесного двобою, дівчата таки підтвердили, що помилка з боку УП є. Фіксація помилки відбулася більше місяця тому. Зрушити процес з місця здається утопією. Собаці собача смерть, чи можливо хтось таки знає алгоритм, як заставити адмінів допиляти софт? Чи вони все-таки дєлают всьо возможноє? (https://pikabu.ru/story/delaem_vsyo_vozmozhnoe_7937862). Я Десь читав, що хтось колись писав Смілянському в ФБ? Чи це казки дідуся Панаса і не варто морочити собі голову?

Місто
Бровари
Про що говорити, вони не можуть у застосунку відобразити правильний режим роботи центрального відділення, а ви хочете, щоб вони за рухомими об'єктами стежили... Абсурд!© 🥴

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
unatan адміни такі питання не вирішують.
Спробуй зайти з боку олх. Вони зацікавлена сторона.

Місто
Одеса
Телефон
Oneplus Nord N10
Чи можливо сплатити вартість товару та доставку онлайн, як це реалізовано новою поштою?

Зверху