Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Трекінг відправленьРозрахунок вартостіЗнайти поштовий індексЗаявка на переадресацію відправлень

Укрпошта ввела нові обмеження: коли можуть не прийняти посилку

не приймаються поштові відправлення, упаковані у коробки зі звичайного картону (не гофрованого), з випуклими поверхнями, вм’ятинами, розривами (щілинами) та плямами, а також ті, що містять на пакованні рекламу інших операторів поштового зв’язку.

Вкрай важливо, щоб предмети, які вкладаються, не переміщувалися, не терлися та не билися одне об одне під час перевезення. Для упакування поштових відправлень в Укрпошті використовуються гофрокартонні коробки, тубуси, конверти, поліетиленові пакети, пакети з повітряною вставкою, поліпропіленові мішки тощо. Належне паковання переглядайте на сайті та запитуйте у відділеннях.

Порядок упакування поштових відправлень

Куточок споживача aka FAQ

«Зухвалий пакет», що не знає собі ціну: у відділеннях Укрпошти безкоштовно упаковуються відправлення до 500 г

Онлайн-рекламація для внутрішнього відправлення (тільки для фізичних осіб)

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
kyiv
Занадто багато просять для реєстрації.
ПІБ, пароль (нащо, якщо все одно вхід через OTP), обрати відділення, вказати свою адресу.

Бонусом - 3 промокоди на безкоштовні доставки тариф "Пріорітетний", приємно

• Like
Реакції: yanv
Місто
Киев
Занадто багато просять для реєстрації.
ПІБ, пароль (нащо, якщо все одно вхід через OTP), обрати відділення, вказати свою адресу.

Бонусом - 3 промокоди на безкоштовні доставки тариф "Пріорітетний", приємно
Відправив вже десятками тих відправлень типом Пріорітетна і різниці від Стандарту не побачив.
Але шара - приємна річ, най буде🤓

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Місто
Комышеваха

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Оформлював доставку Укрпочкою службового майна (перший і останній раз). У їх фірмовій коробці.
Отримав ось таке.

1.jpg2.jpg

Коробка була повністю розірвана по правому куту і обмотана тоненьким канцелярським скотчом.
Працівниці пояснили, що це нормально. "Просто ваша посилка потрапила на самий низ контейнера. А контейнери ми пакуємо дуже щільно".

Добре, що загубили лише USB-кабель. І то я це виявив більше тижня як пройшло. Більш цінне все залишилося в коробці. Але довіряти посилки таким жлобам, які в контейнер буквально пресують посилки... Та я краще переплачу Новій пошті і не буду нервувати.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
різниці від Стандарту не побачив
та ладно, если отправлять за раз разные тарифы, то можно потом наблюдать, как экспресс стартует с отделения раньше и дальше веселей передвигается
Но єто нєточно. Пріоритет з Києва їхав на Львівщину 7 днів. А стандарт шість. Пріоритет тупо по півтори доби валявся на кожному сортирному пункті.

yanv

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Оформлював доставку Укрпочкою службового майна (перший і останній раз). У їх фірмовій коробці.
Отримав ось таке.

Переглянути вкладення 69884Переглянути вкладення 69885

Коробка була повністю розірвана по правому куту і обмотана тоненьким канцелярським скотчом.
Працівниці пояснили, що це нормально. "Просто ваша посилка потрапила на самий низ контейнера. А контейнери ми пакуємо дуже щільно".

Добре, що загубили лише USB-кабель. І то я це виявив більше тижня як пройшло. Більш цінне все залишилося в коробці. Але довіряти посилки таким жлобам, які в контейнер буквально пресують посилки... Та я краще переплачу Новій пошті і не буду нервувати.
Пам'ятаю, було давно таке, що знайома з Канади відправила купу нових речей. Приїхала посилка звідти по укрпошті, коробка порвана, а всередині речі з секонду. Ось і укрпошта. Тому я лише листи відправляю по цьому мусору з обоссаним логотипом

Місто
Львів
Був сьогодні в своєму відділенні, забирав посилки, не працює воно. Відчинено 3 вікна, спільна черга на 6 людей, більшість отримує посилки, одне з вікон з табличкою «експрес». Підходить черга дівчини з якимись документами для відправки і вона підходить до модного вікна. Замість того щоб культурно відмовити і попросити пройти до іншого вікна- працівниця видала порожній конверт і починає разом з нею заповнювати лист, розповідає де писати свої дані, де отримувача, гуглити індекс отримувача… :cry: Все як тому в анекдоті зі заводом ВАЗ.

• Like
Реакції: yanv

yanv

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Замість того щоб культурно відмовити і попросити пройти до іншого вікна- працівниця видала порожній конверт
Це ще фігня, а ось головне відділення Ужгорода 8800 - два вікна. Одна велика черга. Щоб відправити лист, я дома роздруковую дані на конверті, тобто повністю його готую і так вже відправляю адже на пошті це жах.
Просиш конверт, заповнюєш і встаєш в чергу, а поки ти заповнював дані, то ще зайшли 5 осіб. Серед них люди похилого віку яким треба оплатити комуналку...

Місто
kiev
Замість того щоб культурно відмовити і попросити пройти до іншого вікна- працівниця видала порожній конверт
ким треба оплатити комуналку...
я досі не розумію, чому мегаманагер Смілянський не зробив свій термінал для комуналки, з історією без купюроприймача (каса і так є), працівнику достатньо буде один раз завести адресу, щоб підтягнулись всі квитанціі, потім проставити галки на потрібні послуги, сума - оплата готівкою/карткою, друк квитанцій. не вміє сам, хай колабарується з сіті/ізіпей, чи він думає, що банківська ліцензія щось дасть більше чим є.

Зверху