"Укртелеком" приценится к мобильным операторам

• Автор теми Stiv
  • Дата створення
Місто
Чернігів
Телефон
Mi6, Mi10TPro5G, FlyTS113
Oleg_Ch, ну у нас хоть покрытие есть .
кстати, телекомпания BBC юзает теперь Утел, точнее его белим :feel:

У нас только Чернигов и Нежин, увы((. Еще может Бобровица и там, где не надо. Интер практически в каждом райцентре плюс Славутич и кордон с Беларусью.
В идеале конечно система LiveU, но добро в $12 тыщ не осилим)).
Тримобом пользуется мой кум на Lenovo P780 по работе и для себя, довольный шо слон - контора платит))), я его понимаю)).

Добавлено через 2 минуты
antonio, "у вашій провінційній газеті", "я до 3моба жодного відношення не маю"...
Успіхів у "релігійних війнах", але більше раціоналізму! :)
Добраніч!)

Останнє редагування:

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Huawei P30 Pro
МТС .... уже влезли в ШПД
Уже успішно і виліз.
Чесно кажучи я би хотів щоб "викупили" МТС. В УТК не дивлячись на досить обрізаний функціонал і можливості для абонента один з найстабільніших білінгів і найменше глюків. Крім того:
1) Враховуючи останній тиск на контору зі сторони преси - їм (МТС) буде вигідно позбавитися російського коріння. Тай на скільки я пам"ятаю НКРЗІ дала їм 3 місяці на винесення точок обміну даними (чи як там ця фігня називається) з території Кац Росії в Україну. Цікаво, що вони за 1,5 місяці вже зробили?
2) Ліцензія на 3Ж в 2100 МГц їм вроді не світить, а без неї вони досить швидко почнуть втрачати свою частку в абонентах.
3) Корова-годувальниця регіони-донори (Донбас, Крим) перестали приносити основну частину прибутку.
4) Уже налагоджені зв"язки компаній (наприклад робота в Криму через внутрішній роумінг).
5) Попередні слухи про "сватання" МТС до Укртелекому, та і спільне "коріння" як не як.

Однак часто переконувався в достовірності твоїх "бабок біля під"їзду", тому напевно так і буде.

Зверху