Чому саме 1956?згідно правил 1956 рок
Чому саме 1956?згідно правил 1956 рок
Також було "вытти, выдти — выйти, притти, придти — прийти, танцовать, пловучий".Стали писати "идти", "черт" замість "итти", "чорт" etc
Ця проблема стосується лише деяких повідомленнь чи багатьох?мені стало дуже важко вловити суть повідомлень. Часто буває, що там якийсь набір слів, який не стає зрозумілим навіть після уважного прочитання повідомлення декілька разів.
Це старість читача. Прийде до всіх. Я вже досить важкувато можу спілкуватися з 25 річними і боюся справа як раз не в них, а саме в меніна форумі думаю, що це
Зазвичай деяких дописувачів. Таких як Pepto, mfrimen, деяких новорегів.Ця проблема стосується лише деяких повідомленнь чи багатьох?
Pepto не твій одноліток?Я вже досить важкувато можу спілкуватися з 25 річними і боюся справа як раз не в них, а саме в мені
Логічно спитати в нього, чи не так?не твій одноліток?
Кочевник, це т.з. потік свідомості. Є така течія в літературі: Пруст, Джойс. Якщо виникають труднощі при читанні, це тому, що ти не в потоці. Перші декілька сторінок такого - і звикаєш. Тобто, ніяких ментальних змін в тебе. Ти просто "читаєш" не так, як задумав той, хто написав.В світері ось цей допис, наприклад
Я по-перше не згоден категорично з порівнянням - це як порівнювати мазню моєї малої з Малєвичем, теж на перший погляд виглядає однаково.
Ти гадаєш люди, які пишуть в потоці читали Пруста? Навіть Гиперіон не всі читали...це т.з. потік свідомості. Є така течія в літературі: Пруст, Джойс
Ооо... Треба перечитатиНавіть Гиперіон не всі читали...
Я з таких.Навіть Гиперіон не всі читали...
А даремно! Дуже сильні книги. Я всі чотири прочитав і по тому ще разів п'ять перечитавЗараз тим більше і близько не тягне читати подібне...
Кожному своє! Я і Дюну ледве осилив у віці 23 років. Та й то, піддавшися на захопливі оповідання колєги-однолітка з НДІ, де ми тоді працювали.А даремно! Дуже сильні книги.
Там усе зрозуміло. Є певна експресія. Хто в потоці, сприймає адекватно. Тобто ті, до кого автор апелює.тому має бути зрозуміло що хоче сказати автор
Треба читати чи всі 4, чи нічого. Просто є такі люди, котрі чуючи "Фантастика" уявляють Пітера Паркера відразу кажучи та це ж фігня. Я всі чотири прочитав і по тому ще разів п'ять перечитав
Як можна бути в авторському потоці в соц.мережі де кожен пост - свій потік нової людини? Тим більше що читач теж в своєму потоці, відкрив почитати телефон на 5 хв, в не налаштувався на читання конкретного потоку. Це не довгий текст чи наприклад особистий блог. Це протиречить визначенню потокаХто в потоці,