Прогноз астролога щодо результатів Блохіна на ЄВРО-2012
На думку астролога Влада Росса,
Олег Блохін - ідеальна кандидатура для збірної, повідомляє "Сегодня".
"Він народився 5 листопада - під щасливим тринадцятим градусом Скорпіона. Блохін - щасливчик, обранець фортуни! При ньому буде фартити України. Попередні кілька років у Блохіна були проблематичними через негативний вплив Сатурна. Але цикл Сатурна в одному домі - 2-2,5 року, зараз він виходить і починається період впливу на Блохіна щасливих зірок. Перш за все - планети процвітання Юпітера, яке як ніколи буде сильно в 2012 році. Юпітер увійде в його дім суспільного визнання, удачі та досягнення цілей. Ця ж планета великого щастя та удачі буде знаходитися і в егрегоріальному знаці Тельця, який є зодіакальним знаком Україні.
Це дає підстави стверджувати, що важкий період для національної команди залишиться позаду. На Євро-2012 вона вийде з групи. Може дійти до півфіналу. Але це максимум. Я не бачу суперположення планет, які б допомогли виграти турнір. З Шевченком у Блохіна можуть бути тертя, але вони знайдуть спільну мову. А от стосунки з Григорієм Суркісом будуть складнішими. Зокрема, в питанні фінансової складової. Їх планети погано розташовані один до одного".
http://sportanalytic.com/?category=...loga_szodo_rezultativ_blohina_na_evro-2012926
Добавлено через 2 минуты
Футболісти збірної України - про повернення Блохіна
Футболісти збірної України поділилися враженнями при призначення Олега Блохіна головним тренером збірної.
Артем Федецький, захисник львівських Карпат: Знаю, що цей фахівець багато чого домігся у футболі, та і як тренер зарекомендував себе з найкращого боку. Мені не доводилося працювати під його керівництвом. Не спілкувався поки що і з хлопцями, які виступали в збірній в збірної Блохіна. Але моє завдання не вибирати тренера, а виходити на поле і грати.
Ігор Худоб'як, півзахисник Карпат:Начувся про залізну дисципліну в збірній за часів Блохіна. Упевнений, цей наставник буде націлений на максимальний результат і зробить все можливе для його досягнення.
Євген Селезньов, нападник Дніпра:Блохін зміг зробити блискучу кар'єру футболіста, домігся всесвітнього визнання. Єдиний тренер в Україні, хто вивів збірну у фінальну частину найпрестижнішого футбольного форуму. Хоч особисто не грав у командах Блохіна, впевнений в його тренерському таланті . Одне слово - тренер збірної України.
Олександр Романчук, захисник Металіста: "Не в нашій компетенції коментувати призначення, ми повинні доводити право на виклик у збірну будь-якому тренеру - саме на цьому зосереджений кожен футболіст. Я був би задоволений, якби виконком залишив Калитвинцева, адже при цьому тренері було цікаво працювати. Але при Блохіні я дебютував у складі національної команди і цього ніколи не забуду. При Блохіні відчувалася та ж сама школа, що свого часу я проходив у "Динамо", - напір був більше на фізичну підготовку. Калитвинцев більше уваги приділяв роботі з м'ячем і тактичній підготовці.
Олександр Алієв, півзахисник київського Динамо: Блохін головний тренер? Ого! Що ж, наставник призначений, і тепер будемо готуватися до Євро під керівництвом Олега Володимировича. Будемо серйозно працювати, оскільки перед збірною, впевнений, поставлять максимальні завдання. З Олегом Блохіним я, звичайно, знайомий, але жодного разу під його керівництвом в національній збірній не тренувався.
Андрій Воронін, нападник, московського Динамо: Новий тренер Блохін? Так він же не новий! Що ж, від щирого серця вітаю Олега Володимировича з поверненням у національну команду. У нього тепер до Євро не так вже й багато часу - трохи більше року , тому треба готуватися з подвоєною енергією. Що стосується мене, то повторюся: завжди і в будь-який момент готовий приїхати в збірну. Ми востаннє з Блохіним спілкувалися, коли я був в Англії, а він тренував ФК Москва. Я тоді телефонував привітати з днем народження його помічника Олега Кузнєцова, а заодно поговорив з Балем і Блохіним.
http://vidgolos.com/85133-futbolisti-zbirnoyi-ukrayini-pro-povernennya.html