Re: ЧМ на роССии
Я за свою жизнь и жизнь своих родителей видел и вижу только одного агрессора. Если у тебя НАТО агрессор, то тебе "1+1" точно не указ, да и сам ЧМ ты ж увидишь на Пєрвом и тому подобным аналам, уверен что ты знаешь где ими можно "полюбоваться". А вообще в теме такую ххххх выдал, что тебе осталось ещё про переворот и гражданскую войну написать да ещё на украинском.
А причому тут ти і що ти бачив за своє життя? Мова йшла про "світову спільноту" і хто і в її очах агресор. Елементарно розкажи рєбятам з Іраку чи Лівії що в світі тільки один агресор. Але якщо ти таки вважаєш, що один, то мені тебе жаль рівно так само як ватніків, які моляться на сам знаєш кого на кісєльов-тв і звинувачують в усьому америкосів. Чим, власне, ти в такому випадку відрізняєшся від них?
І не треба додумувати за мене слова, які б ти хотів почути "осталось ещё". Некоректно якось.
Ну я собираюсь смотреть в любом случае, моралисты пусть свой выбор сами делают. Хотя, конечно, там не будет команд, за которые болею, что снижает интерес, но то второй вопрос.
От-от. Але прикол в тому, що моралісти будуть дивитись Чемпіонат, але нагадять пересічному, щоб він його не побачив. Чесно кажучи, це підло як мінімум.
Lorn, Милан даже вдесятером обязан был побеждать. Да, не легко, учитывая красную, но довольно комфортно побеждать. Почему-то тренеры меняются, игроки меняются, а результата нет. Как по-мне, увольнение Монтеллы было ошибкой. Много новых игроков, нужно было дать время тренеру найти нужные схемы и игру.
При этом скажу, что меня такая игра Милана абсолютно не расстраивает, т.к. я давний поклонник другой команды-конкурента. Причем самого принципиального. Но вот с точки зрения интриги в Серии А, которая в этом году намечается, хотелось бы сильного Милана.
Беневенто треба обігрувати і в 9-х. Це напевно найслабша команда в Серії А від коли я її дивлюсь, а це десь з 99-2000-го року. І якщо нема недооцінки, то їх достатньо просто обігрують, хоча от Юве вдома пропустив першим від них і тоді так хотілось сенсації)
Що стосується Монтелли, то думаю, що це не помилка. Зрозуміло, що більшість не чекала від нього Скудетто прямо тут і зараз, але бодай мінімального прогресу з таким складом очікували всі і вже точно, що не подібного регресу.От на повному серйозі в кожному матчі складалось враження, що рєбята збираються просто на матчі після роботи - ніякого малюнка, ні задумок, нічого. Одна надія на ліву ногу Сусо або на те, що суперник налажає. Та й питання по основному складу... так що думаю, що звільнення Монтелли більш, ніж правильне.
А кому як не тобі - інтерісту - знати, що справа то якраз в тренері. Бо по суті склад у вас той самий, а результат, нажаль, просто не порівняти...Спал чортяка
Того я вже місяць взагалі не дивлюсь в турнірну таблицю. Не пам'ятаю коли таке востаннє було і чи було взагалі. Пєчаль по всім фронтам там(
До речі, ніхто не писав, а тим часом Серію А почали офіційно транслювати у нас -
клац. З однієї сторони круто, а з іншої є кілька мінусів:
- це канали Сетанти, а коментатори там убогі просто ппц, якщо порівнювати з каналами Матч, окрім того випадку, коли коментує наш Дмитро Джулай. Тоді прям ностальгія бере, але чути його російською... я спершу навіть не повірив, коли почув кілька років тому його коментар
- не працює в додатку на андроїд. Тільки веб і іОС((
- платно, хоча перший місяць за 1 грн. можна спробувати.
А на ЧМ нас ждёт много интересного уже только после жеребьёвки.
Не втримаюсь і спитаю - а ти будеш дивитись сам ЧС? Чи тільки текстову трансляцію, як справжній патріот?