Футбольний огляд

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
там ще одне цікаве місце є
Про те цікаве місце навіть думати не хочеться.
Тепер багато залежить від результату матчу з Фінляндією. Потрібно лише вигравати, щоб підсумкове місце збірної України менше залежало від результатів інших матчів у третьому турі.
Хотілося б побачити у воротах Єрмакова, визнаного найкращим воротарем УПЛ.

Місто
Івано-Франик
Матчі кваліфікації до єврокубків всіх українських команд будуть показувати на платформі Київстар ТВ окремим каналом, Динамо транслюватимуть по 2+2

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Андрюх@dp.ua, знущатись чи ні це питання інше. А хіба такому місту як Дніпро не потрібна команда?
Потрібна! Але якщо підхід до команди буде суто фінансовий, а не спортивний, то ну його нафіг! Вже двічі у цій річці тонули, третій буде вже занадто!

Місто
м. Кам'янське
Та скільки ж вони ще будуть знущатись над спогадами про старий добрий "Днепр" ?!? Вже ж був "Дніпро-1" і що?
Ви проти такої назви, чи проти команди в Дніпрі? Хочете, щоб місто жило тільки "спогадами про старий добрий "Днепр""?

Потрібна! Але якщо підхід до команди буде суто фінансовий, а не спортивний, то ну його нафіг! Вже двічі у цій річці тонули, третій буде вже занадто!
Взагалі незрозуміло. Що мається на увазі під словами "суто фінансовий підхід до команди" ? Утримання футбольного клубу в Україні – це справа збиткова, а не прибуткова. Прибуток мають тільки в одному клубі - "Шахтарі", від продажу гравців, і то не кожного року, а коли вдається вдало продати.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Футбол - це завжди схеми і шлях для збагачення. Он Казловський під ФК Рух нагріб землі з лісового фонду, побудував там відпочінковий комплекс. А потім здихався ФК. Про збитковість - казочки для пересічних.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Утримання футбольного клубу в Україні – це справа збиткова, а не прибуткова. Прибуток мають тільки в одному клубі - "Шахтарі", від продажу гравців, і то не кожного року, а коли вдається вдало продати.
«Рух просто продав Карпатам Квасницю, Федора, Сича, Сапугу, Пастуха та Краснопіра за 15 мільйонів… Просто браво Дедишину і Козловському. А також Пономарьову, який виховав цих футболістів. Ніякої угоди немає. Це просто трансфери оптом. Якщо Карпати захочуть умовно Дідика чи Слюбика, то їм знову прийдеться сідати за стіл перемовин і купувати гравця», – йдеться у повідомленні.
Не лише Шахтар має прибуток від продажу футболістів. Рух продав і має ще футболістів, яких можна продати.

Місто
м. Кам'янське
Не лише Шахтар має прибуток від продажу футболістів. Рух продав і має ще футболістів, яких можна продати.
Рух перетворився на фарм-клуб Карпат. Не думаю, що він затримається в УПЛ.

Футбол - це завжди схеми і шлях для збагачення. Он Казловський під ФК Рух нагріб землі з лісового фонду, побудував там відпочінковий комплекс. А потім здихався ФК. Про збитковість - казочки для пересічних.
Можливо цей приклад - це разове явище. Або на заході таке практикують. Взагалі вперше чую. У Дніпропетровській області такого не спостерігав. Коломойський під Дніпро в регіоні нічого не нагрібав. Не нагрібали ні під ФК Сталь, коли він існував, ні під Кривбас.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
"Кінцевим бенефіціаром та фактичним власником новоствореного «Дніпра 1918» є бізнесмен та військовослужбовець Антон Ахмєтов."
Як насмішка.
Рух перетворився на фарм-клуб Карпат. Не думаю, що він затримається в УПЛ.
Поки вилетить до першої ліги, то Козловський може ще кілька футболістів продати. Слюбика ще не продали.

Місто
м. Кам'янське
"Кінцевим бенефіціаром та фактичним власником новоствореного «Дніпра 1918» є бізнесмен та військовослужбовець Антон Ахмєтов."
В реєстрі кінцевим бенефіціарним власником є Паладич Віталій Андрійович, зареєстрований в м. Стрий. Нібито довірена особа цього Антона. Дуже мутна історія.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
В реєстрі кінцевим бенефіціарним власником є Паладич Віталій Андрійович, зареєстрований в м. Стрий. Нібито довірена особа цього Антона. Дуже мутна історія.
– Так, офіційно заявляю про те, що кінцевим бенефіціаром та власником клубу є саме я.
Мене звати Ахмєтов Антон Михайлович, мені 34 роки. Я – дніпрянин у п’ятому поколінні, колишній фанат «Дніпра». Народився та виріс в Дніпрі. Останні 10 років займався IT–напрямком.
У 2024 році мобілізувався в Збройні Сили України та бороню незалежність України від навали російської орди.
Тому під час несення мною служби в ЗСУ Віталій є директором та керівником футбольного клубу. Після моєї демобілізації відбудеться юридична зміна власника з Паладича на мене. Це найближча людина, якій я довіряю. Ми разом багато років працювали в IT–сфері.
Не бачу нічого мутного саме з власником.
Мене цікавить більше, хто буде головним спонсором у фінансуванні нового клубу. Чи не відома людина з таким самим прізвищем?

Зверху