Я когда покупаю на ОЛХе что-то, как наталкиваюсь на продавца, который начинает ставить массу условий при покупке, то я просто прохожу мимо. Пусть сидит со своими условиями и целуется. А если рейтинг можно ему придавить, то вообще прелесть. Не те времена, чтобы продавец диктовал условия. Диктуешь, иди в сад. Всё очень просто.
Ну тут дивлячись від умов і обставин. Я ні разу не продаван і всі мої продажі на олусі можна перелічити на пальцях однієї руки, крім того страшно не люблю тих хто в часи дефіциту страшенно задерає ціни як зараз на батареї, інвертори та інше обладнання. Але продав буквально позавчора 2 3д принтери які мені стали не потрібні, двом різним людям за один день. В сусідній гілці по Аліекспресу писав що наша митниця затримала принтери які я купував для себе щоб долучитись до друкармії. Один лежав у них з травня, інший з червня, тож я не став чекати і купив інші, один в Європі інший в Україні через посередника. І тут десь тиждень назад мені приходять принтери, я сплачую мито і постає питання що з ними робити, виставив на Олх з найнижчою ціною, фактично ціна Аліка під час розпродажів+мито сплачене в Україні. Такої низької ціни більше ніде не було, і тут постає питання чи можу я ставити умови? Я вважаю що так, я написав що самовивіз Київ або повна передплата, товар дорогий + скоріш за все мені довелось би його везти на вантажне відділення нової пошти, і в разі якби людина його не забрала мені знову треба брати машину і їхати на відділення. Світла часто немає перти на 8 поверх важку здорову коробку ще те задоволення. Тому звісно мене можна було послати, але така ціна була тільки в мене. Зрештою забрали кияни за один день.