Це він БВР? Коли тицяєш у ньому на кредитні платежі, там з копійками. Але я все одно на то не дивлюсь, кидаю +1 грн завжди.Восток
Це він БВР? Коли тицяєш у ньому на кредитні платежі, там з копійками. Але я все одно на то не дивлюсь, кидаю +1 грн завжди.Восток
Як він ще існує з такою "недекомунізованою" назвою?Восток - це Восток
Як він ще існує з такою "недекомунізованою" назвою?Восток - це Восток
Запускали опитування для клієнтів, як зробити ребрендинг. Але скінчилося тим, що лиш латинкою написали назву.Як він ще існує з такою "недекомунізованою" назвою?Восток - це Восток
VOZток?лиш латинкою написали назву
Восток це Universal, а БВР - це Моно зВосток - це Восток, БВР - це БВР.
Странная информация какая-то.Восток це Universal, а БВР - це Моно зВосток - це Восток, БВР - це БВР.котамибалоболусовими дівчатками.
"Власний рахунок" був у Востока ще з 2016-го року. Але Кастельман побачив, що хіпстерам треба окремий додаток із мандаринками. І запустив окремий недобанк "Власний рахунок", звернувши картковий продукт "Власний рахунок" в самому Востоку в 22-му чи чи в 23-му році. Причому прикінчив "Власний рахунок" Востока він десь з початку 22-го року.Ось я теж платив картою БВР в Сільпо, і помітив логотип vostok на ній.. )) Тобто, це не два різних банка, а дві голови, одна срака)