Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Re: Смартфоны Xiaomi

А на кой в часах(хоть и смарт) нфс?

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a

Расплачиваться за покупки и в транспорте ж

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro

Бэнд 3, как я понимаю, без сим-карты. Т.е. телефон обменивается данными с часами, чтобы часы обменялись данными с нфс-устройством?

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
В новом Mi Band 3 экран уже сенсорный (OLED) и крупнее – 0,78 дюйма против 0,4 дюйма у Xiaomi Mi Band 2. Из остального можно отметить защиту от воды согласно классу 5 ATM (бассейн), функцию вибрации и модуль Bluetooth 4.2. Само собой, встроенный датчик ЧСС, счетчик калорий и шагов и прочие сенсоры никуда не делись. Версия без нфс 26 доллярив, с нфс - 31 доллир

Lorn

Заблокований
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T

Расплачиваться за покупки и в транспорте ж

Не зрозумів як там з безпекою. Як він буде ідентифікувати, що це я хочу оплатити, а не хтось, хто поряд, вкрав його. Але читав, що поки нфс тільки для китайських сервісів, тож чекаємо.

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Он скорее всего не будет работать с гугл пей
А если будет - то как и смартфон. То есть до 100 грн оплата прикасанием, выше - подтверждение пинкодом

Місто
Васильков
На гагаджете написали, что нфс будет на МиПэй завязан, если так, печаль.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
У новому Xiaomi Mi Band 4 буде чіп NFC
Зараз на ринку спортивних браслетів є близько десятка сучасних моделей від різних виробників, що відрізняються один від одного технічним оснащенням, зовнішнім виглядом і багатьма іншими речами. Коли трекер Xiaomi Mi Band 3 тільки поступив в продаж, він був кращим на ринку щодо своєї вартості, однак зараз щонайменше дві моделі значно краще за нього, пропонуючи кольоровий екран і інші особливості. Саме тому в даний час виробник вже працює над моделлю Xiaomi Mi Band 4, до релізу якої залишилося менше часу, ніж планувалося спочатку.
Новий спортивний браслет буде представлений публіці не в 2020 році, як передбачалося, а вже в середині 2019 року, тобто до його появи залишилося трохи більше півроку, а цей часовий період пройде дуже швидко. Новинка отримає масу особливостей, серед яких виявляться кольоровий AMOLED-екран і підтримка магнітної зарядки. При цьому, як виявилося, Xiaomi Mi Band 4 отримає довгоочікувану особливість, про появу якої мріяли багато покупців з України.
Повідомляється, що компанія Xiaomi переглянула своє ставлення до міжнародного ринку, в результаті чого тепер при створенні своїх нових електронних пристроїв вона буде враховувати не тільки потреби і бажання громадян Китаю, але ще й такі від проживають в Україні, Європі, Індії та інших регіонах. Саме тому новий фітнес-браслет отримає чіп NFC, а завдяки спеціальному ПЗ його можна буде використовувати для оплати покупок через платіжну систему Google Pay.
Система Google Pay сьогодні працює в більш ніж ста країнах світу, в тому числі в Україні. З її допомогою можна здійснювати оплату покупок в магазинах і будь-яких закладах, які приймають банківські картки з безконтактною системою оплати. Система працює з більшістю українських банків, серед яких ПриватБанк і Ощадбанк. Нинішній Mi Band 3має чіп NFC, але при цьому він сумісний лише з платіжною системою Mi Pay, а їй користуватися можливо виключно в Китаї. Новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 виправить цей недолік, завдяки чому за допомогою цього браслета мільйони людей зможуть розплачуватися за допомогою міжнародної платіжної системи.
Спеціально ПЗ, призначене для включення підтримки Google Pay, буде вбудовано в прошивку міжнародної версії трекера Xiaomi Mi Band 4, а вона надійде в продаж через 1 – 2 місяці після появи на полицях магазинів моделі для Китаю.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Интересно насколько удобно будет пользоваться - прикладывать руку с часами к терминалу

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Думаю, что не сложнее, чем подставить ладошку под струю воды.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Интересно насколько удобно будет пользоваться - прикладывать руку с часами к терминалу

Неудобно только в аптеках, где у девочек маленькие окошки-бойницы, а терминал отставлен хз куда вглубь, и выносного пин-пада к нему нет, таких аптек процентов 50. Реально со стороны выглядит, будто ты лезешь в кассу вглубь рукой скоммуниздить оттуда бабла :D В общем, все улыбаются, всем смешно, транзакция проходит, все счастливы :)

Lorn

Заблокований
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T

А ви уявляєте як це буде реалізовано в МіБенді, в якому екрану толком нема? Типу якщо - є зв'язок зі смартфоном, то плати де і скільки хочеш? Значить в будья-кому випадку смартфон повинен бути в кишені і просто так на пробіжку без нього не вийдеш.
Не зрозумів як там з безпекою. Як він буде ідентифікувати, що це я хочу оплатити, а не хтось, хто поряд, вкрав його. Але читав, що поки нфс тільки для китайських сервісів, тож чекаємо.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro

Lorn

Заблокований
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Водичку взяти після бігу чи просто хліба по дорозі додому. В цьому напевно і зручність. В інших випадках смартфоном все ж зручніше платити, особливо якщо показуєш на ньому дисконтну картку. Хоча у кожного свої сценарії.

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12

Значить в будья-кому випадку смартфон повинен бути в кишені і просто так на пробіжку без нього не вийдеш.

Apple Watch без смартфона и без вводов чего либо оплату производит, я думаю будет так же

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Зверху