Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
:)після 4го бенду вібрік лажа. Будильник ніфіга не будив)))
бо 4тий ще пам'ятає справжній розумний будильник, а не те що стало потім.
Теж ще 4 тий ношу, знімаю лише для зарядки. Навіть в чані з ним купалася :).
До будильник дуже звиклп, лише від нього і прокидаюсь.

Місто
Львів
в чані з ним купалася
Я свій 4-й використовую навіть у якості таймера в саунах і нічого йому не діється. Самому дивно, але за 5 років щоденної експлуатації не спостерігаю жодних ознак деградації батареї. Як тримав 26-31 днів від нового, так і зараз тримає.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
:)після 4го бенду вібрік лажа. Будильник ніфіга не будив)))
бо 4тий ще пам'ятає справжній розумний будильник, а не те що стало потім.
Теж ще 4 тий ношу, знімаю лише для зарядки. Навіть в чані з ним купалася :).
До будильник дуже звиклп, лише від нього і прокидаюсь.
Як ремінці? В мене рідного стало до 2-х років. Замінники тріскали за півроку.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Стандартні, але максимум рік витримують, далі відривається петля.Алетя маб в 3х різних кольорах, то міняю інколи, якщо по кольору не підходять.
Один раз було переламалося рівно по найбільш використовуваній защіпці. Типу як шкіряні/маталічні не зайшли, бо знімати часто тай фарба з обіду часто негарно зчухувалася.

Місто
Львів
тріщина десь береться і браслет злітає з рук.
В мене до того часу тріскали лише замінники, а оригінали, як не дивно, ніколи. Але я й майже ніколи не виймаю для заряджання, використовую кліпсу.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Тільки тріщина десь береться і браслет злітає з рук.
Я колись так в річці загубив, пірнув з берега, поплавав, на іншому березі з тарзанки пірнув пару раз. Потім вже на суші побачив, що на руці пусто. Я вже змирився із втратою, але кум не здався, трохи попірнав і таки знайшов його - в місці мого першого пірнання.
Злетів якраз через тріщину між двома отворами.
Вже дома задумався, чим можна зафіксувати-підстрахувати, щоб не було в подальшому такого. Порився серед дрібничок - і для "штатного" браслету найкращим рішенням було кільце ущільнення для фітінгів 16мм металопластикової труби. В залежності від якості, можуть протриматися місяць, а можуть і з півроку. Тому на браслеті 2 таких кільця.
Недавно необережно зачепив застібку, "з кінцями" вилетів грибок-фіксатор. Так оцима двома кільцями браслет нормально зафіксувався, і дожив до повернення додому - де я цей фіксатор зняв з іншого браслету.

Вкладення

• miband.jpg
    miband.jpg
    215.2 КБ · Перегляди: 18
Місто
Львів
задумався, чим можна зафіксувати-підстрахувати, щоб не було в подальшому такого
Є перевірений спосіб ніколи не загубити браслет від випадкового розчіплення об інший предмет. Грибок витягується і перевертається на іншу сторону, після чого дужка з ним закладається зісередини.
Щоправда, стає доволі незручно шільно затягути браслет на руці таким чином.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
та вони ж копійчані ті ремінці, міняй хоч раз на місяць разом із освіжувачем повітря :) А останні версії - догадались зробити щоб заряджати в корпусі, а то одна із причин з якої мене мібанди вібішували - це оце заряджання із витяганням а особливо дурнуваті були оці "човники" для зарядки, які поголовно через півроку псувались і знайти контакти ставало дуже складно.
доречі а ті що в оффлайн магазинах сяомі продаються - оригінал? Я колись давно купував там але якось забув як воно носилося.

Місто
Zaporizhzhia
В мене 4-ті і 6-ті в сім'ї, усі з нфс, бо зручно. Нажаль, нових моделей з цією функцією немає, тож поки не міняємо. Ремінців купа на аліекспресі замовляв, є вибір на кожен день, до того ж підходять четверті до шостих, на перший погляд зовсім не вирізняються. Щодо скоби на ремінець, то в мене звичайна маленька резинка, яка фіксує в місці кнопки. Цього достатньо, якщо кнопка розстібнеться, щоб браслет не впав з руки.
У шостому дуже зручний будильник. Тим, що його можна швидко на руці завести на потрібний час. Цим користуюсь доволі часто.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Грибок витягується і перевертається на іншу сторону, після чого дужка з ним закладається зісередини.
Він так просто не перевернеться, бо для нього є в самому браслеті "посадочне місце". Якшо його поставити зсередини - він буде вище рівня браслета, і самого тіла для фіксації в отворі зворотньої частини буде менше, він там ледве зачіпається. Проходив це все, не сподобалось - як і момент з "затягуванням" браслету.

Нажаль, нових моделей з цією функцією немає
чому? 7ка та 9ка є, 8ка наче китайську версію треба трохи перешити...

Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
Є перевірений спосіб ніколи не загубити браслет від випадкового розчіплення об інший предмет. Грибок витягується і перевертається на іншу сторону, після чого дужка з ним закладається зісередини.
Щоправда, стає доволі незручно шільно затягути браслет на руці таким чином.
в мене відразу порвався ремінець від таких дій і так тримає гірше бо отвір під утовщення з іншої сторони як пише Паук,

Місто
Львів
Він так просто не перевернеться, бо для нього є в самому браслеті "посадочне місце"
в мене відразу порвався ремінець від таких дій і так тримає гірше бо отвір під утовщення з іншої сторони
Це досить просто вирішується. Обрізається кінець дужки з оригінальним посадочним місцем, робиться новий отвір під грибок і потім паяльником перевернутий грибок акуратно вплавляється всередину за принципом як було в оригінальному місці. Надлишок матеріалу прибирається лезом. Зрештою, неакуратностей при тому способі в защіпнутому стані на руці непомітно.

Але сам я ношу зі стандартною зачіпкою, бо постійно браслет на руці не потрібен, та й взагалі, зайве на руці спати заважає.

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Есть Mi band 4 NFC - Zepp Life Додаток 6.14.0,Не додається банківська карта.
Які мої дії?
(Не удалось загрузить данные).

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Sergiys, банк зі списку підтримуваних ?

Місто
Запорожье
Есть Mi band 4 NFC - Zepp Life Додаток 6.14.0,Не додається банківська карта.
Які мої дії?
(Не удалось загрузить данные).
Прив'язав карту Ощада майстер. Попередньо видаливши ми обліковий запис і створив новий. Прив'язувати через vpn (на зразок Угорщини чи підбирати). У мене працює на мі банд 4.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Просрочена з 01.09 карта прівєта ще і досі працює в салямі...

Зверху