Халява (можливість отримати щось безкоштовно)

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
utwer, накрутку там вичисляють? друзі повинні бути зареєстровані?

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
кто подскажет по акции бонд, если написало что выиграл 30 грн на счет, ИНН нужно им отсылать?и когда деньги придут на счет?

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
ИНН нужно им отсылать?
Не обов'язково, хоча я не впевнений.

и когда деньги придут на счет?
не раніше чим через 10 днів після виграшу.
Із особистого досвіду з бондом - не пізніше чим через 3 місяці після закінчення акції, хоча іноді не пізніше чим через 1 рік.

Місто
---
сьогодні дзвонив на гарячу лінію бонду - скзали що покищо не знають коли будуть нараховувати по 30 грн. на телефони, але сказали, що обов"язково має бути завантажена копія ІПНу :)

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
кому окуляри 3D?
В Росію приходять, думаю і в Україну прийдуть. Там є і ще багато іншого барахла і такого, що можливи буде потрібним, але спочатку читайте коментарі. Наприклад, ніхто не відписався, що отримав флешку, хоча відписувались, що замовляли на різних сайтах. Можливо я помиляюсь, не дочитав.
П.С. Залиште будь-ласка побажання, натиснувши на мій підпис.

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Я не замовляв, але я так зрозумів, що на імейл потрібно вислати свою адресу прізвище ім'я, тільки не знаю на якій мові. В мене зараз інтернет повільний, коли буде швидкий постараюсь розібратись.

Місто
Украина
Телефон
Samsung s5660
С Бонда кто нибудь тридцатник на телефон получил?22 го был первый розыграш призов-машина,фотоаппараты ,телефоны и фоторамки.Выигравшие есть?В том году я у них фотик Olympus fe 310 выиграл.В этот раз вроде получше разыгрывали-SONY.

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Alex; сказав(ла):
а ти створи чергову тему про януковича і цензуру, колєснікова, дефолт, уряд або бойлер, а потім самостійно попроси її видалити #####

ой, Сашко, давай не будемо про всіх авторів схожих тем:)

Set

Місто
Хмельницкий
кому окуляри 3D?
В Росію приходять, думаю і в Україну прийдуть. Там є і ще багато іншого барахла і такого, що можливи буде потрібним, але спочатку читайте коментарі. Наприклад, ніхто не відписався, що отримав флешку, хоча відписувались, що замовляли на різних сайтах. Можливо я помиляюсь, не дочитав.
П.С. Залиште будь-ласка побажання, натиснувши на мій підпис.

Может в Россию и приходит, но в поле указания страны Украина отсутстсует.

• Like
Реакції: al-m
Зверху