Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
и целый час плюешься1 раз в час смотришь
Кожному своєи целый час плюешься1 раз в час смотришь
Ті, хто купує телефони з підтримкою есім можуть і тариф собі оплатитиКожному своєи целый час плюешься1 раз в час смотришь
Апд: в березні обіцяють розштрити перелік країн, в якому є Україна
... маршруткубагато власників огризків катають маршруткою і виплачують кредит на
ждем))Мопед не мій
Есть в Google Play такая программа. Называется Firsty https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsty.app
Работает только на телефонах с встроенной eSIM.
Бесплатный интернет, на данный момент в ЕС, США, Швейцария и Турция. Финансируется за счёт рекламных роликов. 1 раз в час смотришь и дают тебе безлимит на скорости 300 кб/с.
Через скоіншот начеТолько нет возможности есим загрузить. на айфон где ее искать в приложении?
якщо iPhone то це типу Еліта? може вже пора не мислити стереотипами? це просто телефонSankosan, не факт, наприклад, багато власників огризків катають маршруткою і виплачують кредит на телефон.
Та какие стереотипы, просто телефон по цене 10, 20, 30...-ти таких же просто телефонов)може вже пора не мислити стереотипами? це просто телефон
Де такі дешеві телефони?Та какие стереотипы, просто телефон по цене 10, 20, 30...-ти таких же просто телефонов)може вже пора не мислити стереотипами? це просто телефон
По 2000 є багато китайських телефонівДе такі дешеві телефони?Та какие стереотипы, просто телефон по цене 10, 20, 30...-ти таких же просто телефонов)може вже пора не мислити стереотипами? це просто телефон
В мене iPhone не відношу себе до заможних , в моєї мами iPhone 7 дістався від мене, до того був se 1.
А якщо мені не потрібен китайський телефон, дублюючі додатки і геморой з рекламою вспливаючою і т.д. Якщо я не хочу шукати на Алі чи десь в Китаї ці телефон, без підтримки наших операторів і т.д.?По 2000 є багато китайських телефонівДе такі дешеві телефони?Та какие стереотипы, просто телефон по цене 10, 20, 30...-ти таких же просто телефонов)може вже пора не мислити стереотипами? це просто телефон
В мене iPhone не відношу себе до заможних , в моєї мами iPhone 7 дістався від мене, до того був se 1.
Вони в кожному магазині продаються. Багато людей їх купує, бо у нас не Швейцарія. Ваше питання було у тому, що не можно за вартість айфона купити десятки телефонів на андроїді. Дуже сумнівної якості, але можна без жодних проблем.А якщо мені не потрібен китайський телефон, дублюючі додатки і геморой з рекламою вспливаючою і т.д. Якщо я не хочу шукати на Алі чи десь в Китаї ці телефон, без підтримки наших операторів і т.д.?По 2000 є багато китайських телефонівДе такі дешеві телефони?Та какие стереотипы, просто телефон по цене 10, 20, 30...-ти таких же просто телефонов)може вже пора не мислити стереотипами? це просто телефон
я купляю телефон на 4-5 років, условні 25 тис. це 5 тис в рік на ваші умовно дешеві телефони.Вони в кожному магазині продаються. Багато людей їх купує, бо у нас не Швейцарія. Ваше питання було у тому, що не можно за вартість айфона купити десятки телефонів на андроїді. Дуже сумнівної якості, але можна без жодних проблем.А якщо мені не потрібен китайський телефон, дублюючі додатки і геморой з рекламою вспливаючою і т.д. Якщо я не хочу шукати на Алі чи десь в Китаї ці телефон, без підтримки наших операторів і т.д.?По 2000 є багато китайських телефонівДе такі дешеві телефони?Та какие стереотипы, просто телефон по цене 10, 20, 30...-ти таких же просто телефонов)може вже пора не мислити стереотипами? це просто телефон
Еліта (в сенсі грошових можливостей) - це коли купити новий айфон (авто, хату, тощо), то як пересічному сходити у громадську вбиральню за 10грн.iPhone то це типу Еліта
Точно не еліта, в тих смарт довше 1 року зазвичай не затримується, бо виходе нова модель.я купляю телефон на 4-5 років,
Я купив китайський телефон за 100$ 4 роки тому. Мене в ньому все влаштовує, акумулятор ще дотепер тримає 1-2 дні (залежно від використання), є nfc, 2 камери, 2 сім. Що я зробив не так?я купляю телефон на 4-5 років, условні 25 тис. це 5 тис в рік на ваші умовно дешеві телефони.Вони в кожному магазині продаються. Багато людей їх купує, бо у нас не Швейцарія. Ваше питання було у тому, що не можно за вартість айфона купити десятки телефонів на андроїді. Дуже сумнівної якості, але можна без жодних проблем.А якщо мені не потрібен китайський телефон, дублюючі додатки і геморой з рекламою вспливаючою і т.д. Якщо я не хочу шукати на Алі чи десь в Китаї ці телефон, без підтримки наших операторів і т.д.?По 2000 є багато китайських телефонівДе такі дешеві телефони?Та какие стереотипы, просто телефон по цене 10, 20, 30...-ти таких же просто телефонов)може вже пора не мислити стереотипами? це просто телефон
ZTE Blade A7 2020За 100 баксів 4 роки тому телефон з nfc?
Щось встановив, а реєструвати eSim не дає..Мопед не мій
Есть в Google Play такая программа. Называется Firsty https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsty.app
Работает только на телефонах с встроенной eSIM.
Бесплатный интернет, на данный момент в ЕС, США, Швейцария и Турция. Финансируется за счёт рекламных роликов. 1 раз в час смотришь и дают тебе безлимит на скорости 300 кб/с.