Харчові продукти: якість, ціни, акційні пропозиції

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Недавно пробував місцеву марку, яку хвалили поціновувачі, але щось мені там соєві нотки перебивали смак.
Що за сояшеймінг? Це дискримінація за походженням білка.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Недавно пробував місцеву марку, яку хвалили поціновувачі, але щось мені там соєві нотки перебивали смак.
Чекаємо cumming out (чи як воно називається) від виробників ковбас: "Білок, яким я пічкаю свою продукцію останні 15 років, насправді... мiй!"
от так страшнее...

• Haha
Реакції: idea
Місто
Киев
У нас есть локальные производители, которые предлагают довольно качественную продукцию, на голову выше, чем это ваше сраное глобино за те же деньги. Думаю, везде такие есть.
Вот такие и стараюсь брать. Согласен что можно и нарваться на что-нибудь, но чаще ситуация обстоит наоборот: мелкие местные производители пекутся о качестве, завоевывая рынок, крупные же, типа Глобино, болт положили на качество, у них и так все завоевано

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Недоумение.

zzz: Почему сосиски и колбаса лежат в мясном отделе, а не в отделе бытовой химии?
Я тут недавно ужаснулся: на большей части онлайн магазинов зерновой и молотый кофэ значится как неорганический.

Этчо, получается, остатки нефти из мексиканского залива лемуры вылакали и выкакали?

Місто
Бровари
как неорганический.
Можливо, мається на увазі навпаки, що вони не мають сертифікату екологічного виробництва, по-перше, це дорого, по-друге, ідеться про добрива.
Post automatically merged:

Я зараз перекладаю склад італійських "натуральних крапель" і маю доступ до рецептури. Так от: бензоат натрію, сорбат калію... усьо натуральне :)

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Николаев
Телефон
Разные
Тільки но подумалося, а може то свиню кормили соєю і вона пропахла? Шок :)

• Like
Реакції: idea

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Я дико извиняюсь за мой французский, но, как говорится "из песни слов не выкинешь"... На тему последних двух страниц, а также обращаю внимание строгого модератора - в ТЕМУ топика - старинный анекдот! :)
Кум спрашивает:
-Коля, а как у тебя получается такое сало с прорезями? Ну прям как тельняшка - полоска сала-полоска мяса -полоска сала -полоска мяса??? Как так то?
-Васыль. Я крч свыню неделю кормлю от пуза хлебом-комбикормом-кукурузой, а неделю - хервсраку.
-Хммм... Прикольно.
Через неделю Колян заходит в гости без предупреждения, а кум... трахает свинью.
-Вась... Ты чо делаешь то?... :Olen:
-Как чо? САЛО С ПРОРЕЗЬЮ.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Я дико извиняюсь за мой французский
Сегодня праздник- День взятия Бастилии( Свобода, Равенство, Братство. По французски не будем).
но, как говорится "из песни слов не выкинешь"...
Все наливают по бокалу, и эгей брать Бастилию.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Я дико извиняюсь за мой французский, но, как говорится "из песни слов не выкинешь"... На тему последних двух страниц, а также обращаю внимание строгого модератора - в ТЕМУ топика - старинный анекдот! :)
Кум спрашивает:
-Коля, а как у тебя получается такое сало с прорезями? Ну прям как тельняшка - полоска сала-полоска мяса -полоска сала -полоска мяса??? Как так то?
-Васыль. Я крч свыню неделю кормлю от пуза хлебом-комбикормом-кукурузой, а неделю - хервсраку.
-Хммм... Прикольно.
Через неделю Колян заходит в гости без предупреждения, а кум... трахает свинью.
-Вась... Ты чо делаешь то?... :Olen:
-Как чо? САЛО С ПРОРЕЗЬЮ.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Господарський суд Києва 14 липня відкрив провадження у справі про банкрутство ТОВ "Комплекс Агромарс" (ТМ "Гаврилівські курчата").

Про це повідомило видання Finbalance з посиланням на судовий реєстр.

"Агромарс" - один з найбільших виробників м’яса птиці в Україні. На початку року директор компанії Іван Зазуля повідомив про зупинку підприємств групи. Він казав, що "при такій високій вартості кормів неможливо вести рентабельний бізнес", "приходити щодня і отримувати збиток недоцільно", а "ціна на курятину не росте".

Кінцеві бенефіціари цієї компанії - Євген Сігал (колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів) і Марина Сігал.

У 2018 році прокуратура звинуватила подружжя Сігалів у створенні злочинної організації і в забрудненні навколишнього середовища біля Вишгорода, що завдало збитків на суму понад 250 млн гривень.

Проте гучне затримання ексдепутата закінчилось нічим - через пів року Генеральна прокуратура закрила провадження у зв'язку з відсутністю складу кримінального злочину.

Зверху