Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Крепкий у вас желудок однако.Останнім візитом до супермаркету побачив на полицях багато "Живчик Smart Cola" - узяв, бо чом би й ні. Мене повністю влаштувало, дуже нагадує Coca-cola cherry.Кола - така категорія. Кока і Пепсі виграли у конкурентній боротьбі з іншими альтернативами, і я то загалом не проти мішати з коньяком якусь оболонь-колу, але усе що бачу у супермаркетах, або залишки кока/пепсі у маленькій тарі або байкал...Полякам велика вічна дяка за все, але не бачив ще жодної категорії, в якій не можна було б обійтись українськими товарами
И как, Мартовское лучше?...и смех, и грех. Если бы не война (будь она проклята) - так и не попробовал бы "Уманьске" и "Жашківське" пиво, которых до того в нашем АТБ сроду не бывало.
Не пил, увы. А совдеповское мартовское не помню - да и пёс с ним.И как, Мартовское лучше?...и смех, и грех. Если бы не война (будь она проклята) - так и не попробовал бы "Уманьске" и "Жашківське" пиво, которых до того в нашем АТБ сроду не бывало.
Жаль, оно было класс, а совр. не пьюНе пил, увы. А совдеповское мартовское не помню - да и пёс с ним.И как, Мартовское лучше?...и смех, и грех. Если бы не война (будь она проклята) - так и не попробовал бы "Уманьске" и "Жашківське" пиво, которых до того в нашем АТБ сроду не бывало.
Останній місяць я теж перейшов на неї, відколи пропали з продажу Кока-кола і Пепсі. В нас останнім часом, навіть, польських нема. А ті, що були, 2 тижні тому купляв по 48 грн за двохлітрову пляшку. Трохи задорого, однако. Наші Кока і Пепсі були по 32 грн за 2-літрову пляшку.Останнім візитом до супермаркету побачив на полицях багато "Живчик Smart Cola" - узяв, бо чом би й ні. Мене повністю влаштувало, дуже нагадує Coca-cola cherry.
Хіба він смачний? Доктор Откер - смачний.
В Києві в Сільпо польську пепсі завезли по 21,60 за літрВ нас останнім часом, навіть, польських нема.
У нас есть, невыгодно на фоне польской колы за 38 грн./2 л, или остатков нашей (в АТБ 1,75 л за ~29 грн., в Сильпо 1 л ~19 uhy/)"Живчик Smart Cola"
Это до войны? Дорогие у вас магазины, я в Метро 1,5 л за 17 грн. до войны брал, а 2 л ~23 грн.Наші Кока і Пепсі були по 32 грн за 2-літрову пляшку.
По идее это та же мрия.Есть ещё хороший какаопорошок под брендом Рошен. До войны мелькал в супермаркетах и в своей сети.
У рошеновского были разные проценты жирности. Хотя делали его скорее всего на том же производствеПо идее это та же мрия.Есть ещё хороший какаопорошок под брендом Рошен. До войны мелькал в супермаркетах и в своей сети.
В нас вигідно: Смарт кола - 32 грн/2л, Пепсі - 48 грн/2л. Тому останнім часом беру Смарт колу.У нас есть, невыгодно на фоне польской колы за 38 грн./2 л, или остатков нашей (в АТБ 1,75 л за ~29 грн., в Сильпо 1 л ~19 uhy/)
До війни в нас Пепсі була по 25 рн/2л. А по 32 грн/2л забирав залишки нашої в березні. Потім з"явилось трохи польської Пепсі по 48 грн/2л, але вже 2 тижні, як польську не привозять. Але це я кажу про пластикову пляшку, бо в маленьких скляних є, мабуть мало беруть їх, бо дорого.Это до войны? Дорогие у вас магазины, я в Метро 1,5 л за 17 грн. до войны брал, а 2 л ~23 грн.
Та я теж посто так майже не п"ю її, беру, в основному, як запивон до алкоголю.До войны очень редко Колу (и вообще сладкие газированные напитки) покупал, пару бутылок на праздники и все.