Харчові продукти: якість, ціни, акційні пропозиції

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
BaDa, ну шо я могу сказать - склероз и аберрация действительности... Увы мне. Но водка была непоганая. Уж это точно. :cool:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Антимонопольний комітет відкрив справу за фактом ймовірного введення в оману щодо "непричетності до Росії".
Про це йдеться у заяві АМКУ.
Так, Комітет почав розгляд справи за ознаками вчинення ТОВ "ОРІМІ УКРАЇНА" порушення у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
Компанія реалізує в Україні чай під торговими марками "Greenfield", "TESS", "Принцеса Гіта", "Принцеса Канді", "Принцеса Нурі" та "Принцеса Ява", а також каву під торговими марками "Jardin", "Piazza del Caffe" та "Жокей".

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Вже всі помітили, що сіль Артемівська в ноаій пачці на 1кг нетака солона? Якщо раніше з 1,5 кг пачки було достатньо чайної ложки для якогось блюда, то з нової потрібно класти в ±1,5 рази більше

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Себастьян Перейро, на такий випадок в старих рецептах солоних та т.п. огірків вказувалось накшталт 60-90 г солі на 1 литр води. :cool: А серйозно, я не знаю, скіки "кремнезьому" треба домішувати в сіль, щоб вона стала не така солона... В турецькій солі оця сама Е551 присутня

Місто
Kyiv
Цікаво, що польська та турецька сіль вже дешевша за Артемівську.

• Like
Реакції: cat
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Вже всі помітили, що сіль Артемівська в ноаій пачці на 1кг нетака солона? Якщо раніше з 1,5 кг пачки було достатньо чайної ложки для якогось блюда, то з нової потрібно класти в ±1,5 рази більше
На коронавірус давно перевірявся?)))

Останнє редагування:
Місто
Киев
Возможно просто жара, организм потеет и теряет соль, поэтому больше оной требует. Вот и складывается впечатление, что не такая "соленая".

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Скоро Закарпаття всіх забезпечить сіллю. Вже в Буштині почали копати. Пам'ятаю як в після переходу з Солотвинської на Артемівську всі матюкались що сіль сіра і не така солена.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
З солью понятно, а куда все чистящие порошки пропали Gala, Bref, Comet etc, не найти в магазинах.

Місто
Киев
З солью понятно, а куда все чистящие порошки пропали Gala, Bref, Comet etc, не найти в магазинах.
Так основное производство P&G в Депропетровской обл., Покрова, а там чуть не комфортно вести деятельность на данный момент.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Наскільки я розумію, то є проблеми з імпортом та його дистрибуцією. При бажанні у продажу можна знайти прийнятні альтернативи.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
не тільки я відчуваю, що сіль не дуже концентрована
Так-так.. Лікарі теж кажуть, що коронавірус пішов у маси останнім часом.)))
А може то не корона, а старість? Пам"ятаю, моя бабця колись казала, що коли вона була молода, то цукор був солодшим, трава зеленіша, глина жовтіша. :D

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
не тільки я відчуваю, що сіль не дуже концентрована
Если это та соль из атб, о которой я думаю, то от артемовской там только дизайн упаковки, а внутри импортная соль разных производителей (указано на упаковке). И действительно, она не такая соленая, как оригинал )) В том смысле, что требуется больше соли, чтобы получить привычный на вкус результат.

Зверху