Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Впевнений, що це справжнє масло, а не спред/маселко? Купував? Пробував на смак? Бо написати на упаковці можна будь-що.Масло 200 грам 82.5% по 3.99 злотих, це 41 грн виходить
так, у Львові більшість нижчого класу таке споживає. Вже навіть його підроблять. Непогане назагал якщо оригінал.Впевнений, що це справжнє масло, а не спред/маселко? Купував?
Так, постійно купую у Польщі, коли буваю там, і у нас у "європейських товарах". Смак той самий. Смачніше за українське яке звичайно купляю (Молокія, Ферма, Ягодинське, Білоцерковське). Але давно українське не купую, бо дуже велика різниця в ціні. ще і пачки по 180 гВпевнений, що це справжнє масло, а не спред/маселко? Купував? Пробував на смак? Бо написати на упаковці можна будь-що.Масло 200 грам 82.5% по 3.99 злотих, це 41 грн виходить
Post automatically merged:
Вчора знову взяв 5 кг масла від Кременецького молокозаводу по 330 грн/кг.
Де замовляли?Вчора знову взяв 5 кг масла від Кременецького молокозаводу по 330 грн/кг.
Сусід цим займається. У нього замовляю. А він із заводу привозить. Він там є постійним оптовим клієнтом, має знижки.Де замовляли?Вчора знову взяв 5 кг масла від Кременецького молокозаводу по 330 грн/кг.
Я теж таке практикую, виписую на брата, що працює на заводі виходить трохи дешевше, у тому місяці вдалось купити ящика, в цьому вже відмовили, кажуть може в грудні.Сусід цим займається. У нього замовляю. А він із заводу привозить. Він там є постійним оптовим клієнтом, має знижки.Де замовляли?Вчора знову взяв 5 кг масла від Кременецького молокозаводу по 330 грн/кг.
Там за 30 років нічого не змінилось, окрім того що нові марки сирів почали випускати (пармезани). Обладнання все те ж французьське Alfa Laval 80-х років. Дякуючи якому ми все ще споживаємо натуральне масло без рослинних домішок.Раніше продукція Новгород-Сіверського молзаводу була дуже смачна та якісна, і сири і масло. Зараз не знаю, бо давно не купувала.
О, как эдак 35 лет назад, только тогда был тотальный дефицит, а сейчас, наверное, вложения в твердую валюту.Я теж таке практикую, виписую на брата, що працює на заводі виходить трохи дешевше, у тому місяці вдалось купити ящика, в цьому вже відмовили, кажуть може в грудні.
Та не, банальная экономия. Выписать на заводе стоит на 20% дешевле чем купить в магазе. Но выписать можно только 1р в месяц.О, как эдак 35 лет назад, только тогда был тотальный дефицит, а сейчас, наверное, вложения в твердую валюту.Я теж таке практикую, виписую на брата, що працює на заводі виходить трохи дешевше, у тому місяці вдалось купити ящика, в цьому вже відмовили, кажуть може в грудні.