Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
взяв йогурт на знижціПомню, взяла как-то молоко с наклейкой -25%.
Оно послезавтра должно было к концу срока годности дойти.
Пришла домой, а молоко уже это...раньше меня пришло...к сроку годности
Ну ладно. В следующий раз опять на него нарвалась и опять та же скидка и послезавтра срок.
А оно опять прокисшее...
"И в третий раз закинул старик невод" и опять оно прокисшее оказалось...
Теперь его со скидками не беру. И только если неделя до конца срока.
Но, наверное, такое поведение молока-это хороший знак.
Значит оно мало химическое, если даже до положенной даты достоять не может...
Мені здається залежить від брендів і ціни, бо є купа українських виробників, що роблять стрьомну дешеву кондитерку і є нормальні бренди типу Рошен і ... зараз не пригадаю інших хороших брендів, які б недавно купував, окрім Харківської БісквіткиШоколад і цукерки, українські самі найкращі, особливо Рошен.Со сладостями то же самое.
Міллєніум?Мені здається залежить від брендів і ціни, бо є купа українських виробників, що роблять стрьомну дешеву кондитерку і є нормальні бренди типу Рошен і ... зараз не пригадаю інших хороших брендів, які б недавно купував, окрім Харківської Бісквітки
Але тільки у фірмових магазинах. Бо в АТБ (і подібних) щось воно не зовсім те...Міллєніум?
Типу власні марки, зроблені міллєніумом для супермаркетів?(в атб наче було, ще у когось було)Але тільки у фірмових магазинах. Бо в АТБ (і подібних) щось воно не зовсім те...Міллєніум?
мабуть и так, Світоч мені подобається (Миллениум це не моє, мне у них только розовый нравился, и тот больше не делают). Цукерки не їмо ))Шоколад і цукерки, українські самі найкращі
Якби ж то вони цукор додавали. Вони замінник цукру дають, а він на стільки солодший від цукру, що аж очі на лоба лізуть.И часто уж слишком много сахара - оно и вредно, и видимо так много кладут, чтобы забить вкус того, что они там поменяли, сахар все забивает.
шлунок "каже", що звичайний шоколад Міллєніум це солодка плитка, а не шоколад, давно його не купую.Міллєніум?