Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Тобі зарплату картоплею по 25 грн дають?в ЗП від 25₴
По собівартості? Де така ціна на картоплю була? Вона, зазвичай, найнижча у кінці серпня, єколи її викопують. Навіть тоді, в нас її по 20 грн./кг продавали., бо знаю тих хто купив на зиму по 9гр.
В Чернігівській обл. За цю ціну ще й до двора підвезли. Це було в перших числах вересня.По собівартості? Де така ціна на картоплю була? Вона, зазвичай, найнижча у кінці серпня, єколи її викопують. Навіть тоді, в нас її по 20 грн./кг продавали., бо знаю тих хто купив на зиму по 9гр.
В мене тесть з під Чернігова то оптом останні 6т віддав по 18гр. Десь 3 тижні тому.В Дніпрі опт 30 гривень, розниця 35 гривень. На початку вересня можна було на опті по 22 гривні купити. Де ви з такими цінами мешкаєте?купив на зиму по 9гр. А зараз мінімум 16 і то ще треба пошукати.
Зі статті випливає, що і в нас теж проблема є, ціни в магазинах ніби це підтверджують, хоча дефіциту нема, як і продажу в закритих кейсах. Тобто, перш ніж жартувати, треба спочатку згадати афоризм про тріску й колоду.Так проблема в росіянії. Україна тут до чого?
Згадай.згадати афоризм про тріску й колоду
Па 35Тобі зарплату картоплею по 25 грн дають?в ЗП від 25₴
На початку вересня моніторив ціни в Тернополі: дрібна картопля була по 5-6 грн/кг, середня - по 8 грн/кг, крупна - по 10-12 грн/кг. Це в селян-виробників.В Дніпрі опт 30 гривень, розниця 35 гривень. На початку вересня можна було на опті по 22 гривні купити. Де ви з такими цінами мешкаєте?купив на зиму по 9гр. А зараз мінімум 16 і то ще треба пошукати.
щось демпінгують, бо в нас здається по 20 вже скуповуютькрупна - по 10-12 грн/кг. Це в селян-виробників.
здоровля сусідам,
На експорт завжди краще відправлялось.здоровля сусідам,
в нас воно зі строком зберігання до 6 міс, а в них рік.
Вітамінізоване мабуть.
Кадмієм
отже спред, мабуть, для вєганів полукровок....тем більше в Емірати - щоб ото масло було повний кошер, тобто халяль - не дай бог, знайдуть нано-процент свинячого жиру...
По цене и весу это явно не масло.В дин@мике,доступне?
Масло вершкове Волошковое поле Селянское 73%, пергамент, 500г
44.88 грн
https://silpo.ua/product/maslo-vershkove-voloshkovoe-pole-selianskoe-73-pergament-417935