Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Дивує,- що це дивує.Роблю ревізію холодильнику, і на майонезі все чітко, дати штампи, але у описі бажано вжити до вказаної дати. Тобто далі він вічний?
На маслі такі градаціії точно прописані, але і в нас форумчани купляють на рік і в морозилку, оптовими цінами.А на ліках (буває) вказують різні дати, в залежності від температурних режимів зберігання.
Тут ключове при правильному, ви то може будете правильно зберігати, а от чи буде магазин це питання. Двічі з АТБ потрапляв на зіпсований продукт. Точніше як було, купив щось по акції зберігання наче більш менш тривале, поклав одразу в холодильник, підходить термін залишається день-два до кінця, відкриваю, а воно зіпсоване. В АТБ можуть прийняти товар, покласти його в комору без холодильника де воно буде кілька днів без холодильника, а потім винести в торговий зал і вже покласти у холодильник, після такого термін значно скорочується. Це не антиреклама АТБ, продовжую там купувати їжу, але намаюсь її з'їдати не чекаючи останніх днів до завершення терміну.Рівно о 12 ночі після вказаної дати він, звісно, не перетвориться у тикву, при правильному зберіганні його ще можна використати за призначенням, але виробник попередив і не рекомендуєРоблю ревізію холодильнику, і на майонезі все чітко, дати штампи, але у описі бажано вжити до вказаної дати. Тобто далі він вічний?
Чек , товар админу и возврат лавеТут ключове при правильному, ви то може будете правильно зберігати, а от чи буде магазин це питання. Двічі з АТБ потрапляв на зіпсований продукт. Точніше як було, купив щось по акції зберігання наче більш менш тривале, поклав одразу в холодильник, підходить термін залишається день-два до кінця, відкриваю, а воно зіпсоване. В АТБ можуть прийняти товар, покласти його в комору без холодильника де воно буде кілька днів без холодильника, а потім винести в торговий зал і вже покласти у холодильник, після такого термін значно скорочується. Це не антиреклама АТБ, продовжую там купувати їжу, але намаюсь її з'їдати не чекаючи останніх днів до завершення терміну.Рівно о 12 ночі після вказаної дати він, звісно, не перетвориться у тикву, при правильному зберіганні його ще можна використати за призначенням, але виробник попередив і не рекомендуєРоблю ревізію холодильнику, і на майонезі все чітко, дати штампи, але у описі бажано вжити до вказаної дати. Тобто далі він вічний?
свіженька крамола на тему масла, виробників, дешевих пропозицій на ринку, тощо:Виходить, що навчилися робити сурогатне "масло" по 35грн/пачка і при цьому воно має +- прийнятний смак, схожий на справжнє масло.
https://youtu.be/d2v23ygd0Ms
Виправляюсь - це чешмінський(турецький) зелений лимонЧасто просто зеленіДивлюся на ціну лимонів,- вони чуть дешевші від лайма.
Звідси питання,- а чай з лаймом п'ють, чи це щось не тойво?сицилійськілимони плутають з лаймами, в тому ж сільпі навіть. Береш і даєш дозріти, як зеленому банану.
В них, навідміну від турецького шлаку( з ватною цедрою, останніх пів року), тонка шкіра та реально лимонний присмак, якщо ми про чай\каву. І це якщо тільки цедру кидати, бо сам сік сицилійського класний для коктейлів, салатів. А в каві\чайові - не звично. Нагадує трохи бергамот.
в теме про продукты питания бро ищет одеколон. Навевает на раздумияВ пошуках одеколону
если смешать "Саша" и "Тройной" то получается коктейль "Александр Третий"!а то "Сашенька" і "Дипломат"