Холодильник, вибір і питання експлуатації.

• Автор теми adk
  • Дата створення
Місто
Чернігів
Добрий день. На сьогодні при купивлі холодильніка-на що дивитися? Може хто тут розбирається глибоко в цьому питанні?

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Також цікаво. З особистого досвіду, що обрати: no frost чи "традиційну" технологію?

Місто
Чернігів
На сьогодні при купивлі холодильніка-на що дивитися?
Первым делом, на цену.
не,такий варіант не влаштовує. Потрібна надійна техніка. І максимально ремонтнопридатна,наскільки це можливо в наших реаліях
Post automatically merged:

я не звик викідати гроші .Так, все зараз не дешеве. Я можу витратити чималу суму на холодильник.Але щоб максмально кожна гривня ,вкладена в нього,працювала на мене і не приносила клопіт.
Раніше на ютубі дивився з Пітера мужика-він знавець в побутовій техниці. Дає консультації. За його словами,навіть продукти одного виробника( Бош,Лібхер) не всі якісні. Але зараз не хочеться звертатится до нього

Останнє редагування:
Місто
Чернігів
Також цікаво. З особистого досвіду, що обрати: no frost чи "традиційну" технологію?
Краще брати повноцінний no frost, більше надійний і ремонтопригодний.
конкретні моделі можете вказати? Бо коли написано NoFrost на холодильніку,це не завжди повноцінний ноуфрост. Краще один чи два компрессора? Є апарати,які запінюються вручну,а є де заміною газа піною....Багато ньюансів...

Місто
Жовті Води
з чого це такий висновок?
Плачущі холодильники зараз роблять з алюмінієвих трубочок, які швидко виходять з строю, це раніше з міді робили, відремонтувати такий холодильник важче, ніж no frost із його конструкції.
конкретні моделі можете вказати
LG, Samsung.Конкретно по моделі не скажу.
Бо коли написано NoFrost на холодильніку,це не завжди повноцінний ноуфрост
На це потрібно в першу чергу звернути увагу, no frost повинен бути у холодильній і морозильній камері .Компресор один, якщо вам для дому а не для промислових цілій.

Останнє редагування:
Зверху