Хто більше? Скільки ми витрачаємо грошей на продукти.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
по сабжу: в мене в цьому році були аномально високі витрати на продукти через дороговизну помідорів/огірків. У вересні нарешті витрати знизились

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Дюрі-бачі, аномально через помідори і огірки ?
це в якій кількості ти споживаєш ці огірки з помідорами ?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
chelavek, ну я взагалі про овочі/фрукти. Якщо у вересні витрати на них десь 3 тис., то в липні - серпні були по 6-7 тис. Влітку мінімізую споживання мяса / напівфабрикатів за рахунок "зеленої" дієти.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мер Львова жаліється, що еко-сумка занадто дорога для нього

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Мер Львова жаліється, що еко-сумка занадто дорога для нього

Ну якщо закрити очі що він заможна людина то в чому він не правий? Якась тряпка за 600 грн.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
еко-сумка занадто дорога для нього
Зауважу - не "для нього", а просто дорого. І він на 100% правий, це дуже дорого за такий товар. Люди, які мають гроші досить часто вміють їх рахувати. Витрачають багато на те, що дає якусь додану вартість. Це необовʼязково якість чи третій мотоцикл, це може бути навіть понт - це все ще додана вартість, для когось, якщо маєш на те гроші. Але нафіга витрачати більше на те, що цього не коштує.
На те що він заможна людина, очі закривати не треба, заможні люди теж бувають дурні і розумні, чесні і брехливі, заможність - не гріх і не привід бути дебілом.
Мене дуже вкурвлює сучасний ринок національних виробників, де кожна тьолка прокурора завела собі інстаграм-магазин з дуже оверпрайснутою продукцією, яка дуже часто ще й не має жодних переваг (а то й взагалі прямим рейсом з аліекспреса), просто підтримайте нацональний малий бізнес, бо дуже кушать хочєтса.

Останнє редагування:
Місто
kiev
сам факт того, що Садовий закцентував на ціні, каже що він по магазинах ходить і бачить, що скільки коштує, тому і так здивувався.

Місто
Київ
На фронті платять по 170к можна купити що хочеш хоч кожен місяць по iphone 17 pro max. ))) Знаю тіпа який втопив свого новенького pro max в окопі, а як вийшов з позицій одразу нового купив. Так що не там ви працюєте)

Зверху