Хто такий Олексій Арестович?

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Для цього росіяни створили низку фейкових сайтів, що мімікрують під провідні ЗМІ на кшталт Der Spiegel і Fox News, та масово поширюють брехливі матеріали у соцмережі Х (колишній Twitter).
І концерви повідкривалися, той же Арестович

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
І концерви повідкривалися, той же Арестович
Тобто агент крємля був вхож в спальню Президента?
Наче щось нове) насправді думаю, що Арестович, вискочсвшне створіння який зробить все щоб отримати якесь визнання і гроші і йому всерівно на кого працювати

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
«Я бы с удовольствием пошел воевать за Украину, но мне не дают. Как только я приеду на фронт, мои координаты передадут россиянам и туда прилетит «Искандер».

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
«Я бы с удовольствием пошел воевать за Украину, но мне не дают. Как только я приеду на фронт, мои координаты передадут россиянам и туда прилетит «Искандер».

Ото ще на це гівно мільйони долярів витрачати :D

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Люся пішов ва банк

Колишній радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що якщо стане президентом, то дасть команду затримати чинного главу держави Володимира Зеленського та оголосити йому вирок.
Про це він повідомив у Facebook, інформує Цензор.НЕТ.
"Мене почали часто запитувати: - чи заарештую я Зеленського, якщо стану Президентом?
Ну, що ви. Як я можу? Заарештовує суд. Я дам команду затримати. І ніякий закордон його та його шоблу не врятує. Виловимо всіх, де б не ховалися, дістанемо з-під землі, привеземо і зачитуватимемо вирок у прямому ефірі.
Ні, навіть волосся не впаде з його голови. Він сидітиме (думаю, на довічному), а люди пам'ятатимуть, як він вкладав їх десятками тисяч тільки б не відчепитися від своєї улюбленої влади. Влади вбивати та грабувати", - зазначив він
За словами Арестовича, він "змусить працювати державу на людей".

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Люся пішов ва банк

Колишній радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що якщо стане президентом, то дасть команду затримати чинного главу держави Володимира Зеленського та оголосити йому вирок.
Про це він повідомив у Facebook, інформує Цензор.НЕТ.
"Мене почали часто запитувати: - чи заарештую я Зеленського, якщо стану Президентом?
Ну, що ви. Як я можу? Заарештовує суд. Я дам команду затримати. І ніякий закордон його та його шоблу не врятує. Виловимо всіх, де б не ховалися, дістанемо з-під землі, привеземо і зачитуватимемо вирок у прямому ефірі.
Ні, навіть волосся не впаде з його голови. Він сидітиме (думаю, на довічному), а люди пам'ятатимуть, як він вкладав їх десятками тисяч тільки б не відчепитися від своєї улюбленої влади. Влади вбивати та грабувати", - зазначив він
За словами Арестовича, він "змусить працювати державу на людей".
Я вважаю, що після цього слєдком бєлорусні зніме з нього усі звинувачення, а пітун/мертвечук внесе його в списки своїх технічних кандидатів на пост президента України.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Люся пішов ва банк
ну от, власне, так і виглядає те, про що попереджають розумні люди, коли кажуть, що вибори під час війни недопустимі. Одні кандидати звинувачують інших у всіх гріхах, а про справжнього ворога (рашистів) якось вже не згадують.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
попереджають розумні люди, коли кажуть, що вибори під час війни недопустимі.
"вибори" та слово "арестович" не мають нічого спільного, незалежно від стану в державі.
А чого, в нас люблять вибирати "по приколу", бо "правильні речі каже"...

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Льоху самого треба посадить за одні тільки "два-три тижні".

Писпис. Без цьої картинки тема була б неповна)

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
stas_k, я не против, и только за, если бы можно было посадить и Арестовича, и Зеленского, и Данилова, и Ермака, и Буданова, и даже Гетманцева с Безуглой, да еще и в одну камеру. И поставить телекамеру, чтобы снимала их как Дом-2. Кстати, было бы неплохо, если бы они ещё и начали строить дом для переселенцев. Тоже под объективами телекамер.

Но я имел ввиду другое в предыдущем посте. Что если сваливаешь вину на других, то начни прежде всего с себя.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
@Dawn, кто-то ж его тогда благословлял на эти высеры про 2-3 недели. Можно ж копнуть и дальше его персоны.
А я думаю, все простіше. В тій суматосі кожен думав на іншого, в результаті Люся ляпала довгий час язиком. А потім вже й авторитетом обжився, складніше стало закрити рот.

Зверху